Home » Spelregels

Spelregels

Op deze pagina kun je alle spelregels teruglezen welke betrekking hebben op je promotieartikel.

Unieke tekst

Om te beginnen is unieke tekst erg belangrijk. Niet alleen voor ons maar vooral voor Google. Met unieke tekst bedoelen wij tekst die helemaal zelf geschreven is en waar geen gedeeltes van gekopieerd zijn vanaf de eigen website of het internet.

Ook bezoekers komen via deze website bij jou terecht. Een goed verhaal en goede promotie is daarom belangrijk. Vertel waarom je product, dienst of service zo goed is en waarom bezoekers naar de website moeten komen.

Afbeelding

afbeeldingEen afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden. Plaats daarom een goede afbeelding bij je promotie artikel welke de tekst ondersteunt.
Wist je dat steeds meer mensen je vinden via Google afbeeldingen? Je mag bij ons meerdere afbeeldingen plaatsen. Zorg wel dat ze niet al te groot zijn. Grote afbeeldingen kunnen voor vertraging zorgen voor mobiele gebruikers.

Link

Een link is de manier om een bezoeker makkelijk naar je website te laten komen. Daarnaast heeft de link veel waarde als het gaat om hoger komen in Google. Je kunt de link een naam geven maar je kunt ook gewoon het website adres (url) in beeld laten komen. Bij ons is maximaal 1 link toegestaan.

Tekstlengte

De tekstlengte moet minimaal 200 woorden zijn. Voor veel mensen is dit een drempel omdat het niet makkelijk is om 150 woorden te typen over je product, service, dienst of bedrijf.

Een artikel stel je op door een aantal vragen te beantwoorden. Vragen zijn:

  • Wie ben je (wat is je achtergrond of hoe ben je ontstaan)
  • Wat doe je (wat verkoop je of waarin ben je gespecialiseerd)
  • Waarom moeten mensen bij jou komen (wat kenmerkt jouw)
  • Vertel uitgebreid over je product/service/dienst/site/shop/ed.
  • Welke service biedt je.  (denk aan verzendkosten/garanties/e.d.)

TIPS

Zodra je het artikel hebt geplaatst zal deze worden gekeurd. Na keuring komt deze online te staan. Klik op je artikel om het volledig te openen. Onderaan de pagina kun je het artikel zelf beoordelen. Klik op 5 sterren en je hebt meteen al een goede start. Gebruik je zelf Social Media dan kun je het artikel meteen delen. Hierdoor krijgt je artikel een backlink en komt deze sneller bovenaan in Google te staan. Hierdoor vang je meer bezoekers op je artikel welke gebruik kunnen maken van de link. Daarnaast krijgt je link ook extra waarde mee dus het is een win-win situatie.

sterren-delen-artikelsite

Gebruik je de url van je artikel op Twitter, geeft dan een goede hastag (#) mee zodat je Tweet beter gevonden wordt.