Home » Snel je Citroën verkopen

Snel je Citroën verkopen

citroen-autoJe Citroën verkopen gaat makkelijker en sneller dan je denkt. Surf naar citroenverkopen.be en meld je auto aan. Het aanmelden is kinderlijk eenvoudig en is in een paar stappen gebeurt. Vervolgens komt de auto in de zogeheten autoveiling te staan en kunnen de aangesloten autobedrijven beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling en is het hoogste bod bekend. Deze wordt naar je email gestuurd waar je hem kunt bekijken. Het bod is gegarandeerd wat betekent dat je daar ook echt de Citroën voor verkopen kunt. Het mooie is dat het helemaal niets kost. Er zijn geen verplichtingen en je hoeft je auto natuurlijk niet te verkopen. Wanneer je dat wel wil dan kan dat direct door op de knop ‘Citroën verkopen’ te klikken. De gegevens van de hoogste bieder en die van jouw worden met elkaar uitgewisseld om de verkoop daadwerkelijk tot stand te brengen. De koper heeft de prijs al genoemd wat hij voor de auto teruggeeft en jij hoeft daarover niet meer in onderhandeling te gaan. Wel zo gemakkelijk.

Ook zonder keuring of mankementen

citroen-logoOok wanneer jouw Citroën geen keuring meer heeft, schade heeft of iets mankeert, dan kun je van Citroënverkopen.BE prima gebruik maken. De aangesloten autobedrijven nemen altijd je auto over, mits je akkoord gaat met de prijs. De prijs is in praktijk hoger dan wat je er elders voor terug zou krijgen. Dit komt omdat de veiling slechts 24 uur duurt en dat er duizenden autobedrijven zijn aangesloten. Naast normale garages zijn er ook schadespecialisten en andere specialisten die onderdeel uitmaken van het netwerk. Hierdoor komt er altijd op elke auto een goed bod tot stand.

Gratis uitproberen

gratis-stickerZelf gratis uitproberen? Kom dan naar de website en vul je gegevens in. Binnen 24 uur weet jij precies wat je Citroën waard is en waarvoor je hem kunt verkopen. Het kost je niets en je loopt geen risico. Waar wacht je nog op?

 

Plaats een reactie