Home » Dakkapel plaatsen in Maassluis

Dakkapel plaatsen in Maassluis

Woon je in Maassluis en wil je graag meer ruimte op je zolder of slaapkamer creëren door het plaatsen van een dakkapel dan kan Dakalux wel eens een uitkomst voor je zijn. In Maassluis zijn je namelijk al veel mensen voorgegaan die gekozen hebben voor een dakkapel van topklasse en hier erg tevreden over zijn.

Het is ook mogelijk om naar de showroom vlakbij Maassluis te komen. Je bent hier namelijk met de auto al in 20 minuten. De showroom is met en zonder afspraak te bezoeken en de adviseurs van Dakalux ontvangen je graag. 

 

Een op maat gebouwde dakkapel 

Wanneer je geen zin hebt in het terugkerende schilderwerk aan je dakkapel en de bijbehorende kosten, is een kunststof dakkapel een uitkomst. Bij Dakalux kun je terecht voor prefab dakkapellen die helemaal aansluiten bij de uitstraling van je huis. Het voordeel van kunststof is dat het nagenoeg geen onderhoud vergt en dat de kleur behouden blijft. Verder is het materiaal bestand tegen regen en wind en heb je geen last meer van houtrot.

De dakkapellen van Dakalux worden van begin tot eind gemaakt in hun eigen fabriek en verlaten deze dus helemaal compleet waarna ze gelijk worden geplaatst. De dakkapellen worden getest op tal van normen en eisen wat de kwaliteit ten goede komt. De stijl van een dakkapel kun je helemaal naar eigen wens aanpassen en er is bijvoorbeeld keus uit verschillende houtnerven of sierranden. 

dakkapel maassluis

Snel een dakkapel plaatsen in Maassluis

Het is ongelooflijk om te zien hoe snel een dakkapel geplaatst kan worden in Maasluis. Aan het begin van de dag zie je nog een normaal dak en aan het einde is er een prachtig dakkapel geïnstalleerd die zorgt voor een hoop extra licht en ruimte op de nieuwe kamer. Dit kan zo snel doordat de dakkapellen prefab zijn en alleen op hun plaats gehesen en vastgemaakt hoeven te worden. Wat ook erg fijn is dat Dakalux de afwerking van de dakkapel voor je kan verzorgen. Hierbij moet je denken aan het stucen van de wanden of het aanbrengen van schuifpanelen voor de schuine wanden waardoor je deze ruimte optimaal benut en er een hoop extra opbergruimte bij krijgt. 

 

Heb je een vergunning nodig voor een dakkapel in Maassluis?

Je hebt niet altijd een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel in Maassluis. Dit is afhankelijk van het bouwbesluit en aan welke kant je van plan bent om een dakkapel te plaatsen.

Wanneer je aan de achterzijde van je huis een dakkapel wilt plaatsen, kan dit in Maassluis bijna altijd zonder vergunning. Bij de voorkant en de zijkant is dit echter anders geregeld en kan een vergunning wel noodzakelijk zijn. Als je precies wilt weten hoe dit zit, kun je dit navragen bij het omgevingsloket LINK? . Zelfs wanneer je geen vergunning zou krijgen, zijn er nog mogelijkheden om binnen de gestelde regels een dakkapel te plaatsen. Bij Dakalux kun je terecht voor een vergunningsvrije dakkapellen die opvallend veel licht en ruimte verzorgen.

 

Bezoek vlakbij Maassluis een dakkapellen showroom

Je vind een showroom voor dakkapellen op een kleine 20 minuten afstand van Maassluis. In deze showroom kun je alle mogelijke daglichtoplossingen gaan bekijken zodat je een beeld kunt vormen bij de extra ruimte die het oplevert. Ook zijn hier dakramen, dak serres en lichtstraten te bewonderen en is er een adviseur aanwezig die je met alle plezier van uitleg voorziet.

Plaats een reactie