Home » Veilige cloud hosting

Veilige cloud hosting

Hoe kan Tilaa er nou voor zorgen dat ze aan veilige cloud hosting doen, en hoe kunnen ze dit garanderen? Tilaa kan voldoen aan de strenge eisen en ze hebben een cloud infrastructuur op elk niveau. Dit wil dus zeggen dat het dubbel is ingericht. Daarnaast hebben ze Europese datacenters waardoor je vrijwel zeker weet dat je informatie veilig is in je cloud of server. Omdat dit Europese datacenters zijn weet Tilaa ook zeker dat de klanten beschermd worden door de Europese wet en regelgeving.

Snelle cloud hosting

Een vps server stel je bij Tilaa eenvoudig samen aan de hand van jou wensen. Je kunt de server/ cloud dus zo snel maken als je zelf wil. Daarnaast zijn de diensten van Tilaa ook erg snel. Als je bijvoorbeeld een server hebt gehuurd/ aangevraagd bij Tilaa, staat de server een paar minuten later al klaar voor gebruik. Je hoeft dus niet te wachten tot dat alles verwerkt is bij Tilaa. Dit gaat namelijk zo snel dat je het zelf bijna niet door hebt.

Groene cloud hosting

Bij het produceren en laten draaien van de grote fysieke server wordt er gebruik gemaakt van groene stroom. Daarnaast maken ze ook gebruik van CO2 neutrale datacenters die dus op groene stroom draaien. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jou server/ cloud erg schadelijk is voor het milieu. Daarnaast ondergaan ze veel cursussen om hun servers en clouds steeds te innoveren. Oude apparaten kosten namelijk ook erg veel stroom omdat ze nog veel moeite moeten doen om te kunnen blijven draaien.

Plaats een reactie