Home » Wist je dat je Facebook Likes kunt kopen?

Wist je dat je Facebook Likes kunt kopen?

Veel mensen zitten te zwoegen op hun Facebook pagina om meer gebruikers en Likes te krijgen. Maar er is een andere manier om aan Facebook Likes te komen, namelijk door ze te kopen. Het kan echt. En het lijkt superhandig en supermakkelijk. Alleen zit de wereld vol oplichters, dus kijk uit wat en met wie je iets doet. Dat geldt overigens niet alleen voor het kopen van Facebook Likes, maar dat er zijde. Door naar de redenen waarom je Likes zou kopen.

likes-voor-facebook

Redenen om Facebook Likes te kopen

Iedereen wil meer verkoop, meer sales of meer website bezoekers en bezoeken op zijn of haar pagina. Door een hoog aantal Facebook Likes te hebben komt je Facebook pagina en dus ook je website betrouwbaarder over. En betrouwbaarheid overtuigt mensen, waardoor ze sneller een eigen Like aan je geven en/of een aankoop doen. Door je populariteit op te bouwen vergroot jij je netwerk. En met veel Facebook Likes lijk je gelijk populair en daarmee dus succesvol. Uiteindelijk wil iedereen succesvol zijn, met wat je dan ook aan het doen bent.

 

Tips om een betrouwbaar bedrijf te kiezen

betrouwbaar-bedrijfFacebook Likes kopen lijkt een investering die de moeite waard kan zijn. Maar… Facebook Likes kopen doe je niet zomaar zonder goed naar de aanbieder te kijken. Je wil je neus niet stoten. Een bedrijf mag zich bewijzen in betrouwbaarheid en veiligheid. Ze moeten Facebook Likes creëren die niet geautomatiseerd zijn, want aan robots heeft niemand iets. Daarnaast is een goede service van belang.

 

Kijk of er een adres en ook telefoonnummer bekend is. Probeer gewoon eens te bellen om wat vragen te stellen. Klanttevredenheid, kan je daar iets over vinden of lezen? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? In ieder geval nooit je wachtwoord of andere inloggegevens doorgeven, deze gegevens hebben ze namelijk niet nodig. Vraag na of ze Nederlandse of Internationale Likes genereren en lees de FAQ als deze bekend zijn.

 

En naast Facebook Likes kan dit ook

Als je meer dan tevreden bent over de Facebook Likes die je gekocht hebt, dan kan je wellicht ook voor je andere Social media account iets gaan ondernemen. De bedrijven bieden vaak geen Likes, maar wel Volgers voor bijvoorbeeld YouTube, Google+, Instagram of Pinterest. Ze kunnen onder andere repinnen of retweeten. Succes met succesvol succesvol worden. Update: Google+ behoort nu tot het verleden. Alleen zakelijke gebruikers kunnen Google + nog gebruiken.

Plaats een reactie