Home » Ontdek de Helende Kracht van Veilig Geankerd Zijn: Transformatie door Aandacht en Veiligheid

Ontdek de Helende Kracht van Veilig Geankerd Zijn: Transformatie door Aandacht en Veiligheid

Wil je de helende kracht van veilig geankerd zijn ervaren en je bewustzijn naar een hoger niveau tillen? Meld je dan aan voor onze unieke opstellingsdagen! Hier ontdek je wat veiligheid en aanwezigheid voor jou betekenen en hoe je die kunt gebruiken om transformaties en nieuwe betekenissen in je leven te vinden.

 

Werken we met persoonlijke vraagstukken

Tijdens deze opstellingsdagen werken we met persoonlijke vraagstukken, thema’s waar je graag in veiligheid wilt onderzoeken of wat er spontaan naar boven komt. Ons doel is om samen met de deelnemers een krachtig veld van aandacht en veiligheid te creëren, waarin wonderen zichzelf kunnen ontvouwen.

opstelling puzzelen

 

Begeleiders werken vanuit hun professionele achtergrond

Onze begeleiders werken vanuit hun professionele achtergrond én met het veilige anker in zichzelf. Door deze te verbinden en te verhogen, kan ons bewustzijn een laagje verder transformeren. Gezamenlijk duiken we dieper in onszelf om het ongeziene te verlichten.

 

Veiligheid vanuit de polyvagaal theorie

We maken gebruik van veiligheid vanuit de polyvagaal theorie, maar je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen. Een korte uitleg wordt tijdens de opstellingsdag gegeven, maar we zullen vooral ervaren wat veiligheid voor een ieder van ons betekent.

Ben je klaar voor een transformerende ervaring? Bezoek onze website en meld je aan voor de komende opstellingsdagen. Laat je verrassen door de helende kracht van veilig geankerd zijn en ervaar de wonderen die ontstaan in een veld van aandacht en veiligheid.

 

Persoonlijke groei en bewustwording

Mis deze kans niet om je persoonlijke groei en bewustwording te bevorderen. Onze opstellingsdagen bieden je een veilige en ondersteunende omgeving waar je jezelf kunt ontdekken en je verbinding met anderen kunt versterken.

De opstellingsdagen zijn geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen leven, relaties en uitdagingen. Ongeacht je achtergrond of ervaring, zul je de krachtige impact van het werken met veiligheid en aanwezigheid ervaren.

handen op elkaar

 

Tijdens de opstellingsdagen zul je:

  • Inzicht krijgen in de onderliggende dynamieken van je persoonlijke vraagstukken en thema’s;
  • De helende kracht van veilig geankerd zijn ontdekken en leren toepassen in je dagelijkse leven;
  • Nieuwe perspectieven en betekenissen vinden voor je leven en relaties;
  • Verbinding maken met gelijkgestemden die ook streven naar persoonlijke groei en transformatie;
  • Leren hoe je de principes van de polyvagaal theorie kunt gebruiken om een gevoel van veiligheid te creëren en te behouden.

Wacht niet langer en neem deel aan deze bijzondere opstellingsdagen. Geef jezelf de kans om te groeien, te helen en je leven te verrijken met nieuwe inzichten en ervaringen. Schrijf je vandaag nog in via onze website en begin aan jouw reis naar een dieper bewustzijn en een sterkere verbinding met jezelf en anderen.

We kijken ernaar uit om samen met jou deze transformerende ervaring te delen. Tot ziens bij onze opstellingsdagen! Bekijk hier ons trainingsaanbod.

Plaats een reactie