Home » Alles-in-1

Alles-in-1

Alles-in-1
Alles-in-1 zo noem je de pakketten die door de verschillende aanbieders op de markt voor internet , telefonie en televisie worden aangeboden. Met alles-in-1 ook wel 3-in-1 genoemd krijg je namelijk door één enkele provider alle drie diensten tegelijkertijd aangeboden. Dit is handig want naast het feit dat je voor alle diensten nog maar één enkele maandelijkse factuur krijgt hoef je bij een storing niet drie verschillende nummers te gaan bellen om deze storing te melden. Wanneer je een internetabonnement afsluit bij een alles-in-één aanbieder regelt deze de overstap voor je en schrijft hij automatisch de abonnementskosten van je rekening af.

Vergelijk Alles-in-1

Omdat er al tientallen Alles-in-1 aanbieders zoals Ziggo, KPN, Telfort en ook glasvezelaanbieders bestaan, zijn er websites waarop je de verschillende pakketten kunt vergelijken. Dit noem je alles-in-1 vergelijken en is zeer populair omdat de verschillen in de aanbiedingen zeer groot kunnen zijn en je maandelijks enorm veel geld kunt besparen op een alles-in-1 abonnement. Het vergelijken van de abonnementen is in principe heel gemakkelijk, door middel van een postcodecheck wordt er gekeken welke diensten en pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn. Deze worden je in een kort overzicht aangetoond samen met de opties die bij dit pakket horen. Je kunt nu heel gemakkelijk de verschillende pakketten en aanbiedingen rustig bekijken, waarbij je meestal doorgestuurd wordt naar de aanbieder van het alles-in-1 abonnement. Dit is een veilige manier en wanneer je een contract wilt afsluiten landden je gegevens niet bij de vergelijker maar alleen bij de provider waarmee je zaken doet. Alles-in-1 ergelijken is dus een goede zaak.

Eenvoudig Alles-in-1

Een Alles-in-1 pakket maakt dus een hoop gemakkelijker en eenvoudiger voor je. Je ontvangt in plaats van drie rekeningen voor Televisie, Internet en Telefonie nog maar één rekening. Het belangrijkste is dat je echt nog maar één aanspreekpunt hebt. Dit zijn de redenen waarom een Alles-in-1 abonnement stukken goedkoper is dan losse abonnementen want de provider spaart hierdoor duidelijk op zijn kosten die hij als korting aan u doorgeeft. Eenvoudiger en goedkoper kan het niet.

Plaats een reactie