Home » Duidelijkheid over Tilaa

Duidelijkheid over Tilaa

Niet veel mensen hebben veel over het bedrijf Tilaa gehoord in tegenstelling tot een bedrijf zoals CoolBlue. Dit komt omdat Tilaa diensten aanbiedt die een heel stuk minder bekend zijn dat de diensten zoals de andere bedrijven. De diensten die Tilaa aanbiedt worden alleen wel een stuk populairder onder steeds meer mensen. Het is daarom wel belangrijk dat je wel weet wat deze diensten inhouden en of jij er als particulier ook misschien iets aan hebt. Dingen worden tegenwoordig namelijk steeds meer gedigitaliseerd en het is belangrijk dat als bedrijf of organisatie hierin mee gaat.

De verhuur van servers

Een van de diensten van Tilaa is het verhuren van virtual private servers. Het grote voordeel van deze servers is dat je ze zelf in kunt delen en bepalen wat je nodig hebt. Als organisatie heb je bijvoorbeeld meer geheugen en capaciteit nodig dan een particulier waarvan maar 2 mensen dingen op de server bewerken. Het is natuurlijk wel gemakkelijk om van te voren te bedenken hoeveel geheugen en capaciteit je ongeveer nodig zal hebben. Het is niet erg als je er naast zit, je kunt namelijk per maand bepalen of je meer of minder capaciteit of geheugen wilt hebben. Veel is mogelijk in overleg met het bedrijf.

Hulp inbegrepen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je server ermee ophoudt. Dit is erg vervelend als het hele bedrijf op de servers rekent. Het is daarom handig dat je bij Tilaa 24/7 om hulp komt vragen. Het enige is wel dat het in je contract verwerkt moet zijn. Kijk dus of dit het geval is en je bent veilig.

Plaats een reactie