Home » Goedkope fietsen kopen

Goedkope fietsen kopen

De lente is aangebroken en daarmee is het weer tijd voor buitensporten en recreatie in de buitenlucht. Doe jij het liefst aan wandelen, hardlopen of trek je er graag op uit met de fiets? In het laatste geval dien je over een comfortabele fiets te beschikken. Zo´n goede fiets hoeft niet duur te zijn.

Zo koop je goedkoop

Je kunt heel eenvoudig een goedkope fiets van goede kwaliteit kopen door deze online aan te schaffen. Anders dan een fietswinkel heeft een online fietswebshop geen grote showroom, maar een magazijn waar de fietsen in verpakking staan opgeslagen. Daarnaast zijn de personeelskosten vaak lager. Dit bespaart flink wat geld en dat zie je terug in de prijs van een fiets. Ook bieden deze online shops vaak oude modellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan, zodra de nieuwste modellen zijn besteld. Wil je een goedkope fiets kopen, houd het internet dan goed in de gaten en vergelijk alle aanbiedingen.

Waar let je op?

Wat je mist bij een online webshop is het persoonlijk advies van een specialist, die jou alles kan vertellen over de verschillende soorten en merken fietsen. Omdat je van tevoren geen proefritje kunt maken, loop je bij online kopen wel een risico dat je fiets bij aanschaf niet helemaal aan je wensen voldoet. Waar let je op als je online een goedkope fiets wilt kopen?

Door een goedkope fiets van een gerenommeerd merk te kopen, weet je bijna 100% zeker dat je tevreden zult zijn met je keus! De bekendste merken zijn Sparta, Gazelle en Batavus. Verder kun je ook veel informatie halen uit de recensies van andere klanten. Anders dan in een fietsenwinkel, zal je je fiets zelf moeten afstellen. Ook dit is op te lossen: vaak biedt de webshop je informatie hoe je je framemaat kunt bepalen, en kom je er zelf niet uit, dan kun je meestal een beroep doen op hun klantenservice.

Ten slotte: wil je een goedkope fiets bij via een online webshop kopen, controleer dan of deze een keurmerk heeft. Ook bieden sommige webshops ´service aan huis´. Via de website kun je dan een monteur aan huis bestellen!

Plaats een reactie