Home » Wat je moet weten over loopbaanbegeleiding

Wat je moet weten over loopbaanbegeleiding

Je weet niet meer wat je moet doen. Op het moment zie je jouw huidige baantje niet meer zo zitten. Na enkele jaren werken kom je er toch achter dat dit toch niet helemaal is wat je had gehoopt. Het werk past gewoon niet meer met jouw wensen op dit moment. Geen paniek! Je bent niet de enige die hiermee zit. Er zijn namelijk genoeg mensen die nog niet helemaal op hun plek zitten. Vele kiezen in dit geval voor loopbaanbegeleiding.

Waar ben jij echt goed in?
Nu is dan ook hét moment om erover na te gaan denken wat je op dit moment wel wil. Wat wil jij nou echt voor werkzaamheden doen? Waar ben jij echt goed in? En waar haal jij je energie uit? Zet dit allemaal op een rijtje en je komt al een heel eind.

Hulp van een loopbaanbegeleider

Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je er ook voor kiezen om met een loopbaanbegeleider op zoek te gaan naar datgene wat bij jou past. Een loopbaanbegeleider helpt je met het ontdekken van jouw sterkste punten en waar je tegenaan loopt. Met loopbaanbegeleiding ga je dus op zoek naar een loopbaan dat weer helemaal bij je past.

Van Ede & Partners, de partner voor loopbaanbegeleider!

Uiteindelijk is het doel natuurlijk dat jij gelukkig bent met je carrière en dat jij weer vol energie aan je werkdag begint. Het maakt niet uit of je voor een hele andere functie gaat of een totaal andere branche. Uiteindelijk is het van belang dat jij het werk doet waar jij je ook echt goed bij voelt. Dit is niet alleen fijner voor jezelf, maar ook voor de werkgever. Een werkgever heeft toch liever een enthousiasteling in dienst dan iemand die het werk eigenlijk helemaal niet ziet zitten? Wees dus ook niet bang om op tijd de stap te zetten.

Durf en schakel bijvoorbeeld een loopbaanbegeleider in van Van Ede & Partners!

Plaats een reactie