Home » schadeauto verkopen kan snel

schadeauto verkopen kan snel

Snel je auto verkopen

Je wilt je auto verkopen en het liefst zo snel mogelijk. Echter is een auto verkopen niet altijd even makkelijk als gedacht wordt, vooral in deze tijden waar veel mensen zelf moeten bezuinigen en/of zonder werk zitten. Wellicht zit jij wel in hetzelfde schuitje en wil je daarom snel van je auto af.

Auto verkopen met schade

autoschadeHet verkopen van een auto met schade is niet altijd makkelijk. Zelfs de kleinste kras kan tijdens het auto verkopen soms een groot probleem veroorzaken waardoor de geboden prijs soms in extreme bedragen afneemt. Dit komt omdat het repareren van zelfs een kleine kras hoge bedragen kan kosten, wat de koper natuurlijk terug wilt zien in het bedrag dat hij betaald.

Toch moet je tijdens het auto verkopen compleet eerlijk zijn over alle schades die de auto heeft; groot of klein. Wel kan je natuurlijk met een speciale kras-pen de kras wat wegwerken, vertel echter wel aan de koper waar de kras zit en waarmee je het hebt bedekt.

Auto verkopen online

Online een auto te koop aanbieden gaat stukken sneller, je auto verkopen kan je ook laten doen door iemand anders. Zo zijn er meerdere websites waar je jouw auto met foto’s op kan zetten waar je vervolgens binnen 24 uur een redelijk bod op krijgt, omdat de koper een deel aan de website moet afleggen is het verkopen van jouw auto hier geheel gratis.

Een auto verkopen kan je natuurlijk ook helemaal zelf doen, hiervoor heb je advertentie nodig die goed te vinden is. Deze advertentie kan je plaatsen op een website zoals marktplaats. Vaak wel in ruil voor een klein bedrag, echter is je advertentie hierop wel goed te vinden op de eerste paar dagen dat je jouw auto geplaatst hebt.

Om vindbaar te blijven om je auto verkopen sneller te maken dien je wel regelmatig jezelf omhoog te ‘bellen’ waardoor jouw advertentie weer bovenaan komt te staan en weer beter te vinden is.

Auto verkopen op facebook

Tegenwoordig is het gebruik van facebook ideaal als je een auto verkopen wilt, door een bericht openbaar te posten kan iedereen hem zien. Maak er desnoods een spel van; verloot onder alle delers een klein bedrag nadat de auto verkocht is of geef een leuke tegoedbon weg aan de mensen die jouw bericht hebben gedeeld.

Door iets extra’s te verloten wordt jouw bericht sneller gedeeld waardoor jouw auto verkopen een stuk makkelijker en sneller zal verlopen. Je wordt immers door meerdere mensen gevonden, en met wat geluk gebeurd dit over heel Nederland! Je moet je dan achteraf natuurlijk wel houden aan de belofte van die verloting.

 

Plaats een reactie