Home » Ook de binnenkant van de auto heeft schoonmaak nodig

Ook de binnenkant van de auto heeft schoonmaak nodig

Een auto hebben is iets wat heel leuk is, maar het kan ook een hele dure bezitting zijn. De voordelen zijn simpel, je hebt altijd wel vervoer en ook met slecht weer is het heel erg handig om een auto te hebben. Je zit altijd droog en warm. Er zijn verschillende kosten voor een auto, zeker als de auto wat ouder wordt komt er een bepaalde slijtage. Je kan de auto zelf er wel mooi uit laten zien door hem goed schoon te houden en op te poetsen. De binnenkant van de auto is echter nog belangrijker, ook deze moet af en toe schoongehouden worden. Deze behandeling heet Power flush.

Wat wordt er behandeld

Bij een power flush wordt er eigenlijk een reiniging ondergaan in de toevoer van de brandstof en olie. Zeker bij een automatische versnellingsbak kan de oliefilter snel vervuild raken. Deze moet je wel goed onderhouden, anders kan je grotere schade geven aan de binnenkant van de auto. Ook worden de prestaties minder op het moment dat de binnenkant vervuild is. De auto moet meer moeite doen en gaat dan ook meer brandstof verbruiken, je gaat dus minder zuinig rijden. Door een power flush wordt dit allemaal gereinigd en zo blijft de auto naar zijn functionaliteiten werken.

Garages met power flush behandeling

Niet alle garages kunnen een power flush behandeling bij de auto doen. Het is dus goed om van tevoren goed te kijken waar je dit wel en niet kunt doen. Ook is de power flush behandeling niet voor elke auto bestemd. Voor de meeste auto’s met een automatische versnellingsbak is dit wel het geval.

Afspraak maken

Voor een power flush behandeling is het goed om een afspraak te maken bij de garagehouder. Het is namelijk erg druk met allerlei auto’s en daarom is het goed om van tevoren een afspraak in te plannen.

Plaats een reactie