Home » Horlogemerk Oris biedt veel, heel veel

Horlogemerk Oris biedt veel, heel veel

Bij het horlogemerk Oris kan je veel verschillende horloges verwachten met elk een eigen touch. Wanneer je op zoek bent naar een mechanisch horloge ben je hier aan het juiste adres, het bedrijf verkoopt namelijk alleen mechanische modellen dus je kan hier voor andere soorten ook niet terecht. Het merk is in Zwitserland opgericht meer dan 100 jaar geleden (in 1904). De horloges in dit merk zijn erg gevarieerd en eigenzinnig.

Verschillende collecties
Er zijn verschillende collecties te vinden bij de Oris horloges die erg gevarieerd zijn. Als eerste is er de Culture collectie, hier zitten tijdloze horloges in, in twee collecties: de Artelier en de Classic collectie. Naast de Culture collectie is er nog de Diving collectie. Hier zitten verschillende duikhorloges in die dan ook bedoeld zijn om mee te duiken. Er zitten verschillende functies op die hiermee samenhangen. Verder biedt Oris ook nog een andere sportcollectie aan, namelijk de Motor Sport collectie, een ode aan de motorsport zoals de naam al zegt. Hier zitten vooral stoere horloges in voor de stoere mannen en vrouwen! Als laatste is er nog de Aviation collectie, deze is voor piloten opgezet en de functionaliteiten hangen hier dan ook mee samen.

Hoe zoek je jouw horloge uit?
Het is lastig om een geschikt Oris horloge uit te zoeken wanneer je het lastig vindt om te kiezen en je eigenlijk nog niet zo goed weet wat je wil. Allereerst is het belangrijk om na te denken over de prijs die het horloge maximaal zou mogen kosten. Dan kan je in die prijsklasse gaan zoeken naar horloges die hierin vallen. Daarnaast is het belangrijk om de kleuren van jouw horloge te bedenken, dit kunnen natuurlijk ook meerdere kleuren zijn. Daarna is de stijl belangrijk, wil je liever een klassiek of een modern horloge bijvoorbeeld? Ga gerust even langs een juwelier, zij kunnen je ook goed adviseren en helpen.

Plaats een reactie