Home » Infrarood verwarming voor je bedrijfsruimte

Infrarood verwarming voor je bedrijfsruimte

Met een infrarood verwarming heb je het nooit meer koud in huis of op kantoor. Deze manier van verwarmen is nog niet heel bekend bij particulieren en bedrijven, maar zeker wel in opkomst en dat is niet voor niets. Er zijn allerlei infraroodsystemen te krijgen en zo is er een perfecte oplossing te vinden voor iedere ruimte. De meest voorkomende zijn de infraroodpanelen. Iedereen is bekend met de werking van radiatoren en vloerverwarming, maar nog niet met deze nieuwe mogelijkheid.

 

Het grote verschil met andere verwarmingssystemen

Je bent vast nieuwsgierig geworden naar de bijkomende voordelen, en natuurlijk ook naar eventuele nadelen. Opvallend aan infraroodpanelen verwarming is dat de panelen veel warmer worden dan een radiator of vloerverwarming. Dit voel je direct daar hoge temperaturen de omgeving eerder bereiken dan lagere temperaturen. Ook straalt een infrarood verwarming mensen en voorwerpen aan. Net als de straling van de zon zul je deze meteen voelen en je krijgt het vrijwel direct lekker warm!

 

De voordelen van een stralingsverwarming

Met een infrarood verwarming heb je veel bijkomende voordelen. Dankzij het feit dat elektriciteit 100% milieuvriendelijk is, en je dit kunt opwekken door middel van groene stroom en je eigen zonnepanelen, ben je heel milieubewust bezig. Je kunt je eigen designpaneel uitzoeken en de installatie ervan is heel eenvoudig. Doordat je geen droge lucht creëert krijg je ook geen last van schimmel in je woning. Het is een heel veilige manier van verwarmen en er komen geen verdere kosten bij kijken na de aanschaf ervan.

 

Plaats de panelen waar je wilt

De systemen zij geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Hang een paneel op kantoor, of in de fabriekshallen. Het is allemaal mogelijk! Ze nemen weinig ruimte in en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ook hangen ze niet in de weg. Een nieuwe manier van verwarmen met daarbij een snel resultaat en een lager verbruik, dat is een infrarood verwarming.

Plaats een reactie