Home » Infrarood verwarming voor je Hotyoga Studio

Infrarood verwarming voor je Hotyoga Studio

Met een infrarood verwarming in je studio verandert de totaalbeleving van je praktijk. Bij het oprichten van je eigen werkruimte, en het inrichten ervan, heb je voornamelijk rekening gehouden met de sfeer die de ruimte uitstraalt naar je cliënten. De praktische zaken heb je er een klein beetje bij ingelaten, dit leek destijds ook niet zo van belang. Niets is minder waar, juist de praktische elementen van je ruimte zijn heel erg belangrijk! Logischerwijs heb jij radiatoren in je werkplaats geplaatst, of deze zaten er al.

 

Verander de totaalbeleving met een infrarood verwarmingssysteem

Een verwarmingssysteem is niet alleen een gebruiksvoorwerp, het is een belangrijk onderdeel van de energie in een ruimte en dus een belangrijk onderdeel van je yogastudio. Steeds meer ondernemers kiezen voor de voordelen van een infrarood verwarming. Ouderwetse verwarmingssystemen werken door middel van luchtverplaatsing- en verwarming. Onzuinig en het bevordert vrijwel niets wezenlijks in de betreffende ruimte. Door je hotyoga studio te verwarmen met infrarood verwarming behoud je de juiste vochtigheidsgraad en een fijne temperatuur die niet schommelt. Je krijgt geen schimmel op muren of condensatie op de ramen.

 

De voordelen van een stralingssysteem

Kies een gezonder en energiezuiniger alternatief. Een infraroodverwarming verwarmt personen en objecten door middel van stralingswarmte. De straling voel je meteen en dit zorgt voor extra energie! Hierna voel je deze energie langzaam opkomen door de gehele ruime, een zeer aangename ervaring. Je cliënten voelen de positiviteit en een aardse rust zal de studio vullen. Een voordelige manier om meer succes te krijgen als bedrijf en daar je minder kosten kwijt bent zul je er enorm op vooruit gaan! Een convectieverwarming is alles behalve energiezuinig en verstoort de energie in een ruimte.

 

Minder kosten en een beter resultaat

Kies voor voordelig en goede kwaliteit. Geef je hotyoga studio een enorme upgrade en profiteer van de fijne bijkomstigheden. Ook zeer geschikt voor onder andere bikram yoga en hotpilates studio’s. Juist deze ruimtes waarbij een goede temperatuursregeling wordt verwacht is het een uitkomst. Kies voor een hotyoga infrarood verwarming voor je hotyoga studio!

Plaats een reactie