Home » De functionaliteit van de diensten van Tilaa

De functionaliteit van de diensten van Tilaa

Tilaa is een bedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkelingen die tegenwoordig steeds meer spelen. Hierbij moet je denken aan online ontwikkelingen zoals diverse servers en andere online clouds. Dit wordt steeds populairder onder steeds meer mensen omdat ze merken dat het steeds gemakkelijker wordt. Je kunt namelijk gemakkelijk vanaf je computer verschillende data opslaan. Hierbij kun je onder andere ook denken aan gemaakte foto’s van je telefoon of digitale camera. Je hebt dus geen problemen meer met foto’s die je kwijt raakt of kapot gaan als je ze op een verkeerde manier opbergt.

Een server met onbeperkt dataverkeer

Omdat je bij Tilaa zelf kan kiezen hoeveel data je nodig denkt te hebben voor je server heb je dus onbeperkt dataverkeer. Je kan de servers dus zo samenstellen als je zelf wilt en hoe jij denkt dat jij er het beste gebruik van gaat maken. Daarnaast heeft Tilaa verschillende datacenters in Europa en is er dus continue een goede verbinding met je servers waar je ook bent. Daarnaast zijn de servers direct beschikbaar nadat je ze gekocht hebt bij Tilaa. Je hoeft dus niet te wachten tot dat Tilaa alles verwerkt heeft.

Vragen wanneer je het wilt

Een ander groot voordeel van het bedrijf Tilaa is dat ze 24/7 SLA hebben. Dit houdt in dat je 24/7 een bericht kan sturen naar medewerkers van Tilaa en dat zij jou zo snel mogelijk proberen te helpen met je probleem op dat moment. Je hoeft dan in de meeste gevallen niet te wachten tot na het weekend of tot de volgende dag tot je problemen verholpen kunnen worden.

Plaats een reactie