Home » 5 redenen om de corona zelftest te bestellen

5 redenen om de corona zelftest te bestellen

snelle coronatest voor thuisEen corona zelftest aanschaffen is een aanrader wanneer je klachten hebt, maar ook als je onlangs nog in contact bent geweest met iemand die corona heeft. Het is dan belangrijk om snel te handelen, zodat je duidelijkheid hebt over je gezondheid. Het aanschaffen van een corona thuistest is om een aantal redenen aan te raden. Deze redenen lees je hier.

 

1: Snelle Coronatest

De corona thuistest valt onder de sneltesters: je hebt snel de uitslag. Bij de corona zelftest is het zelfs zo dat je binnen 15 minuten duidelijkheid hebt. De test zelf duurt minder dan een minuut. Daarna hoef je maximaal 15 minuten te wachten voordat je de uitslag krijgt.

 

2: Geen onaangename test

Veel mensen vinden dat de corona test onaangenaam voelt, omdat de wattenstaaf diep in de neus moet worden geplaatst. Een groot voordeel van de corona zelftest is dat het wattenstaafje hierbij slechts 2 centimeter diep in de neus hoeft. Dit betekent dat de test een stuk minder onaangenaam zal voelen.

corona teststraat

3: Geen kennis nodig voor de test

De corona zelftest kan door iedereen uitgevoerd worden. Je hebt hiervoor geen specifieke kennis nodig. De test wordt geleverd met een duidelijk stappenplan: deze hoef je simpelweg op te volgen. Dit maakt het dan ook heel goed mogelijk om de test gewoon thuis uit te voeren. Het is heel gemakkelijk om snel de test uit te voeren bij jezelf.

 

4: 100% betrouwbare positieve uitslag

Komt er uit de test dat je besmet bent met het virus? Dan kun je er vanuit gaan dat deze uitslag 100% betrouwbaar is. Een positieve uitslag is altijd correct. Wanneer er sprake is van een negatieve uitslag is het aan te raden om je alsnog te laten testen bij een testlocatie, vooral als je wel klachten ervaart. Op deze manier heb je ook bij een negatieve uitslag 100% duidelijkheid.

covid test uitslag

5: Eenvoudig en snel de Corona zelftest bestellen

Een groot voordeel van de corona zelftest is dat je deze heel gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Je hoeft hiervoor nauwelijks moeite te doen: binnen enkele minuten schaf je een test aan. Deze corona thuistest komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je jezelf direct kunt testen. Vandaag bestelt betekent bijna altijd de volgende dag in huis. Heb jij klachten of wil je duidelijkheid? Dan is het altijd slim om een corona zelftest aan te schaffen: zo heb je snel zekerheid over je gezondheid.

 

Bronnen waar je nog meer informatie kunt inwinnen omtrent het COVID-19 virus:

Als je iets moet weten over hoe je je op corona kunt testen, of je nu snel wilt weten of je het hebt of zelf thuis een test wilt doen, dan zijn er plekken op het internet waar je naartoe kunt gaan. Hier zijn een paar websites die je alles vertellen wat je moet weten:

  • Bekijk https://snellecoronatesten.nl/ voor informatie over alle soorten coronatesten en waar je naartoe kunt gaan om je te laten testen.
  • Wil je zelf thuis testen? Dan kun je alles vinden op https://coronazelftest24.nl/. Deze website legt uit welke thuistesten er zijn, hoe ze werken en waar je ze kunt kopen.
  • En als je een coronatest online wilt bestellen, of het nu een snelle test is of een thuistest, ga dan naar https://coronatestkopen24.nl/. Hier zie je wat voor testen er zijn, wat ze kosten en hoe je ze thuisgestuurd krijgt.

Deze sites zijn superhandig als je meer wilt weten over coronatesten, of je nu een testplek zoekt of een test voor thuisgebruik.

Plaats een reactie