Home » Houten jaloezie op maat laten maken

Houten jaloezie op maat laten maken

Een houten jaloezie kan je woonkamer of andere kamers in je huis net een andere sfeer geven. Je kunt namelijk zelf instellen hoeveel of hoe weinig licht je naar binnen wilt laten komen. Hierdoor kun je dus zelf de sfeer in je huis regelen. Ook kun je ze in verschillende kleuren laten maken en bestellen. Over het algemeen wordt een houten jaloezie in wit en grijstinten gemaakt en besteld, maar als jij liever een felle en opvallende kleur wilt bestellen kan dat natuurlijk ook. Omdat je ze speciaal op maat laat maken kun je dus ook in een speciale kleur laten maken.

Een houten jaloezie in een standaard maat

Naast een houten jaloezie die je op maat laat maken, kun je ze ook in een standaard maat bestellen. Je kunt ze ook in verschillende systemen bestellen. Zo heb je ze ook in een gemakkelijk klik systeem. Hiermee kun je de houten jaloezie gemakkelijk bevestigen door een paar haken in het kozijn te monteren, waarna je de jaloezieën zelf erna erin kunt klikken. Naast deze gemakkelijke klik systemen heb je ook nog de normale systemen waarbij je ze nog gewoon vast moet boren in het bes betreffende kozijn.

Houten jaloezie als verduistering

Omdat je met houten jaloezieën zelf kunt bepalen hoeveel licht je naar binnen laat in de des betreffende kamer in je huis. Als je een jaloezie wilt gebruiken als verduistering in je slaapkamer, kun je dit het beste combineren met gordijnen die erover heen vallen. Houten jaloezieën verduisteren namelijk wel redelijk maar niet optimaal. Hierdoor laten ze altijd wel iets licht naar binnen als de zon erg fel schijnt. Hier kun je op een mooie zomerdag dus best wel wakker van worden. De gordijnen zorgen er dan voor dat de laatste kleine beetjes zonlicht wel buiten blijven op die mooie zonnige zomerdag.

Plaats een reactie