Home » Schilderij of foto ophangen? Gebruik een baklijst

Schilderij of foto ophangen? Gebruik een baklijst

In ieder huis of misschien wel elke kamer is er weleens een foto of schilderij opgehangen. Iedereen dat weleens gedaan heeft kent het probleem wel dat het schilderij nooit recht hangt, of dat het er niet helemaal mooi hangt. Wat je het beste kan gebruiken is een baklijst, dit maakt het niet alleen een stukje veiliger, maar het ziet er ook nog een stukje netter uit. Een mooie lijst om een foto of schilderij ziet er gewoon net even wat beter uit dan zomaar iets losjes aan de muur hangen. Er zijn verschillende formaten beschikbaar dus er is altijd wel een optie.

Allerlei soorten en maten

Wil jij nu een baklijst precies op maat hebben. Dan is er altijd wel een mogelijkheid. Er zijn vele maten beschikbaar, zo is er voor elke schilderij of foto wel een passende lijst. Zeker in het geval van een foto, die je soms zelf hebt gemaakt is het een mooie optie om de foto er nog mooier uit te laten zien. Een foto die je op wilt hangen is of van iets dierbaars, of van iets wat je mooi vindt. Je wilt dat deze foto veilig hangt en ook op een mooi plekje.

Lijsten op maat

Heb je nu een foto of schilderij die afwijkt van de standaardafmetingen, dan is er ook de mogelijkheid om deze op maat te laten maken, het hangt dan van het formaat af wat de kosten zullen zijn en hoe het geleverd zal worden, in sommige gevallen zal de baklijst dan in verschillende delen worden geleverd, je kan deze delen wel makkelijk in elkaar zetten.

Mogelijkheden bekijken

Heb jij nu een foto of schilderij die je op wilt hangen en wil je weten wat de mogelijkheden voor een baklijst zijn? Neem dan een kijkje op het internet of neem even contact op om al je vragen te stellen.

 

Plaats een reactie