Home » Frank.news

Frank.news

frank-nieuws

Frank News is een hagelnieuw platform waar jij zonder alle hinderlijke reclame, informatie op kunt doen. Hierdoor word je de hele dag op de hoogte gehouden van de laatste marketing- en media trends van Nederland. Het nieuws op deze site is afkomstig uit binnen- en buitenland. Er zijn verschillende categorieën op de site aanwezig waar je naar kunt kijken. Je kunt kijken naar Media, Creatie, Research, Trends, Gefrankeerd en Overige. Je bezoekt de pagina die jou interessant lijkt en dan kun je weer anderen op de hoogte stellen van je gevonden nieuws.

 

Wat is Frank.news?

frank-nieuws-trendsDoor een kijkje te nemen bij Frank.news kom je er meteen achter dat hier speciaal nieuws wordt gepubliceerd. Het zijn geen korte verhaaltjes, maar het zijn echt berichten met inhoud. Er wordt namelijk veel onderzoek gedaan naar het echte verhaal achter een bericht. Alle feiten worden boven tafel gehaald en er wordt ook kritisch gekeken naar de cijfers en analyses. Er komen daardoor nogal eens verrassende en opmerkelijke berichten online. Het is altijd goed om het nieuws te volgen, maar wel op een manier die bij je past. Vanaf nu is alle reclame verleden tijd en kun je nu zelf een categorie kiezen en het nieuws zonder reclame volgen. Geen ergernis meer dat je een bepaald artikel niet meer kunt lezen vanwege de reclame. Het wordt nu een stuk gemakkelijker dankzij Frank.news.

 

Nieuwsbrief en social media

Kies nu voor het abonneren op de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Je kunt ook op Facebook deze berichten delen met anderen. Lees je een interessant bericht voor een van je vrienden? Deel het bericht dan meteen, zodat ook zij op de hoogte worden gesteld van het nieuws dat jij interessant vindt.

 

Kom de website bezoeken en laat je verrassen. Zeker wanneer je op zoek bent naar marketing nieuws dan is daar genoeg over te vinden.

Plaats een reactie