Home » Dé thee trends van 2017!

Dé thee trends van 2017!

Op het gebied van thee en de thee bar is er veel veranderd in 2017. Dit jaar zijn er weer veel leuke vernieuwingen op het gebied van thee te vinden. Er komt bijvoorbeeld steeds vaker aparte thee op de markt. Daarbij komt verse losse thee ook steeds vaker voor. Het is dan ook op steeds meer plekken te verkrijgen en er komen steeds meer soorten verse thee op de markt. In een thee bar zijn natuurlijk de meeste soorten losse thee te verkrijgen en hier worden de meest bijzondere combinaties samengesteld. Het hele thee drinken wordt ook populairder en stijlvoller dan eerst. Vroeger was thee drinken meer iets voor oude mensen en werd dit ouderwets gevonden, de laatste jaren is dit volledig anders geworden. Thee cocktails worden daarbij ook steeds populairder, in deze cocktails zit of normale thee of een wat zoetere variant met ijsthee in verwerkt. Naast thee cocktails wordt thee voor steeds meer dranken als basis ingrediënt gebruikt de laatste tijd. Voorbeelden zijn de Golden Milk en de Matcha latte. Thee wordt in allerlei drankjes geprobeerd de laatste tijd.

thee bar

Nieuwe groene thee soort bij de thee bar
In de thee bar wordt druk geëxperimenteerd met thee soorten en zo komen hier ook verschillende nieuwe groene thee soorten op de markt. Er worden steeds weer andere ingrediënten gecombineerd met groene thee. De trend is daarnaast ook dat de groene thee in steeds meer landen geproduceerd wordt. Landen die de laatste jaren begonnen zijn met het produceren van groene thee zijn bijvoorbeeld Hawaï, Colombia en Australië. Verder voelen mensen zich vaak goed als ze thee drinken, omdat dit drankje weinig calorieën bevat, maar je toch een lekker drankje hebt waarin veel afwisseling mogelijk is. Op festivals en food truck evenementen zie je de thee trend ook terug. Er wordt steeds vaker verse ijsthee gemaakt en geschonken.

Plaats een reactie