Home » Puur Verloskunde: de kracht van kleinschalige en betrokken verloskundigenpraktijk!

Puur Verloskunde: de kracht van kleinschalige en betrokken verloskundigenpraktijk!

Zodra je hebt ontdekt dat je zwanger bent, zullen er een hoop vragen naar boven komen. De voorbereiding die je moet treffen om jouw baby’tje te verwelkomen, zijn best een hele klus. Je zal een babykamer in gereedheid gebracht moeten hebben, kleertjes in de kast hebben hangen en alle hulpmiddelen en benodigdheden in huis hebben gehaald. En dan nog te bedenken dat je een kindje in je buik hebt groeien, die veel energie van jou vraagt. Ondertussen zal je na twee maanden zwangerschap, ook de keuze voor een verloskundige gemaakt moeten hebben. Een goede keuze die je hiervoor kan maken, is Puur verloskunde.

 

Puur verloskunde

Deze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Valkenburg. Een kleinschalige praktijk, waarbij de lieve medewerkers het vooral heel belangrijk vinden om persoonlijk contact te hebben. Jouw baby’tje is bij hen niet de ‘zoveelste bevalling’, maar echt een unieke bevalling met ieder zijn unieke ervaringen. Dat is erg prettig, want voor jullie als aanstaande ouders, is het de eerste keer dat je dit allemaal meemaakt. Daarom is het zo fijn dat er een verloskundige is die jou van begin tot eind van de zwangerschap, perfect weet te begeleiden. Met al jouw vragen kan je bij puur verloskunde terecht. Een groot voordeel is dat deze verloskundigen jarenlange ervaring in het vak hebben. Zij hebben alles al meegemaakt. Het is een daarom een prettig idee dat jij en jouw kindje, bij hen veilig zijn.

Contact

Ben jij op zoek naar een verloskundige die bij jou, jouw partner en jouw kindje past? Dan kan Puur Verloskunde iets voor jullie betekenen. Met het Leids Universitair Medisch Centrum onderhouden zij goed contact, wat het mogelijk maakt dat een verloskundige van Puur Verloskunde ook jouw bevalling begeleidt in het ziekenhuis. Dan heb je altijd een vertrouwd gezicht aan het bed, op het mooiste moment in je leven.

Plaats een reactie