Home » Schoonmaakbedrijf Rotterdam: in al uw schoonmaak voorzien!

Schoonmaakbedrijf Rotterdam: in al uw schoonmaak voorzien!

Hebt u helemaal geen tijd en zin om het pand schoon te maken, wil je eigenlijk ook niet hoeven te controleren en er niemand van je familie mee belasten? Dan is het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf zeker een optie die te overwegen valt. Schoonmaakbedrijf Rotterdam neemt de werkzaamheden graag voor u uit handen. SVP schoonmaak is een schoonmaakbedrijf Rotterdam, zoals de naam al zegt, in de omgeving Rotterdam. Op het gebied van schoonmaak en onderhoud kunnen zij eigenlijk alles realiseren.

SVP schoonmaakbedrijf Rotterdam heeft 150 specialisten in dienst, die iedere dag weer enthousiast bij bedrijven aankomen om de schoonmaak, reiniging of het onderhoud te komen verzorgen. Met alleen maar specialistische schoonmakers zal alles altijd tot in de puntjes worden uitgevoerd. Met een nuchtere Rotterdamse mentaliteit is SVP schoonmaak zonder twijfel een fijn bedrijf in de samenwerking.

Wat doet SVP schoonmaak allemaal?

Een bekend schoonmaakbedrijf in Rotterdam verzorgt natuurlijk wel de schoonmaak op verschillende gebieden. Voornamelijk werken zij op de zakelijke markt en maken zij schoon in de volgende branches:

  • Zorgsector: verzorgingshuizen en ziekenhuizen
  • Haven en industrie
  • Automotive
  • Wooncomplexen
  • Kantoren
  • Onderwijs/ scholen

Duurzaamheid is bij SVP schoonmaakbedrijf Rotterdam een belangrijk woord. Daarbij zetten zij de opdrachtgever centraal, logisch want zij weten precies wat nodig is. Klantvriendelijk zijn en klantvriendelijk doen is daarin een cruciaal verschil. Net als het werken met plezier of het doen alsof je werkt met plezier. Een klant voelt dat en echtheid is fijn in een samenwerking.

Met verschillende certificaten kunnen zij echt alle schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zelfs het reinigen van de gevel of hoge glasbewassing. U bent kortweg bij hen aan het juiste adres voor al uw schoonmaak!

Contact met SVP schoonmaak

Hebt u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ook kun je altijd voor aanvullende informatie een kijkje nemen op de website. SVP schoonmaak hoopt dat zij iets voor u kunnen betekenen!

 

 

Plaats een reactie