Home » Slotenmaker Bilthoven, de betrouwbare sleutel en slot specialist

Slotenmaker Bilthoven, de betrouwbare sleutel en slot specialist

Slotenmaker Bilthoven helpt bij het vervangen van een slot, inbraakpreventie, het vergeten van de sleutels, en bij een inbraak of inbraakpoging. De slotenmaker Bilthoven weet alles van sloten en sleutels. Slotenmaker van Dooren in de Bilt is al jaar en dag de specialist op dit gebied en is vooral actief in Bilthoven.

Wanneer laat je een slot vervangen door slotenmaker Bilthoven?

deurslot slotenmaker bilthovenEen slot laat je vervangen wanneer de sleutels niet meer goed in het slot zijn te steken, de sleutel blijft doordraaien, of het slot heel moeilijk opent. Wanneer je geen actie onderneemt dan breekt er een dag aan dat je het slot niet meer kunt gebruiken, en dan voor een dichte deur staat. Sluit je het slot van binnenuit af met de sleutel, dan kan het ook zomaar zijn dat je niet naar buiten kunt. In deze gevallen kun je contact opnemen met slotenmaker Bilthoven die je snel van het probleem af komt helpen.

 

Wat betekent buitengesloten?

buitengesloten bilthoven sleutel kwijtBuitengesloten betekent dat je niet meer naar binnen kunt. Dit komt vaker voor dan je zelf zou denken. Het kan zijn dat je de sleutel kwijt bent, verloren bent, of nog binnen hebt laten liggen, en dat de deur in het slot gevallen is. Je kunt dus niet meer naar binnen en bent buitengesloten.

In dit geval kun je ook slotenmaker Bilthoven bellen. Slotencenter van Dooren kan het slot openmaken zonder de deur te beschadigen. De deur hoeft dus achteraf niet opnieuw geverfd te worden, en ook het houtwerk (deur en kozijnen) blijven schadevrij.

Er wordt vervolgens een nieuw slot geplaatst waarbij je een nieuwe set sleutels ontvangt. Je hebt meteen de keuze om een veiliger slot te laten monteren wat voor inbrekers extra moeilijk is om te saboteren. Daarmee voorkom je een inbraak of zelfs een inbraakpoging.

 

Welke inbraakmethodes zijn nu populair in Bilthoven?

cilindertrekken slot uit deur halenEen van de meest populaire inbrekerstruc in Bilthoven is cilindertrekken, wat ook wel kerntrekken genoemd wordt. Bij kerntrekken/cilindertrekken wordt de cilinder (cilinderslot) uit de deur getrokken. Met een simpel instrument kan dan in de slotopening gestoken worden om de deur vervolgens te openen. Deze inbraakmethode is bijna geluidloos en kan zelfs binnen 1 minuut. De inbreker kan dus heel stilletjes zijn gang gaan.

Gelukkig is cilindertrekken te voorkomen en dat kan met een kerntrekbeveiliging. Bij een kerntrekbeveiliging wordt de opening van het cilinderslot afgesloten met een plaatje welke voorzien is van een uitsparing voor een sleutel. Dit plaatje kan ronddraaien zodat het ook met de sleutel mee kan draaien wanneer je de deur van het slot af wilt halen.

Een goed veiligheidsbeslag (deurbeslag) kan zeker ook van toegevoegde waarde zijn. Dit allemaal kan slotenmaker Bilthoven tegen lage kosten komen aanbrengen.

 

Raambeveiliging is zeker ook niet onbelangrijk

Veel mensen hebben geen beveiliging op de ramen die open kunnen. Bij de meeste nieuwbouwhuizen is dit meestal wel in orde, maar op de wat oudere huizen vaak niet. Bij veel inbraken in Bilthoven komt de dief binnen via een raam. Staat een raam op een kiertje, dan wordt het de dief wel heel gemakkelijk gemaakt. Met een koevoet is het raam binnen enkele seconde open waardoor de inbreker zo naar binnen kan. Ook wanneer het raam zich op de eerste verdieping bevindt, dan is de kans op inbraak even groot. De inbreker ziet snel genoeg of er ergens een ladder ligt die hij kan inzetten, of een vuilcontainer waar hij op kan staan.

Bij raambeveiliging kun je denken aan een hendel met slot, of extra sloten om de ramen extra goed op slot te zetten. Daarmee wordt het de inbreker bijzonder moeilijk gemaakt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je het beste contact opnemen met slotenmaker Bilthoven voor een vrijblijvende offerte.

Slotenmakers plaatsen altijd kwaliteitsproducten met een SKG keurmerk of het PKVW (politie keurmerk veilig wonen).

 

Zelf handig genoeg? Dan kun je ook zelf de beveiligingsmaterialen kopen.

Een extra voordeel van slotenmaker Bilthoven is dat je ook in de winkel terecht kunt om beveiligingsmaterialen te kopen. De doe het zelver kan dus ook uit de voeten. Vlakbij Bilthoven, in de Bilt, vind je de winkel Slotencenter, en daar kun je terecht voor al je materialen. In de winkel kun je ook een sleutel bij laten maken, ongeacht het merk of type. Zelfs exotische sleutels of codesleutels kunnen worden bijgemaakt.

 

Een alarmsysteem jaagt inbrekers direct weg

camera alarmsysteem bilthovenEen alarmsysteem is zeer effectief tegen het wegjagen van inbrekers. Mocht de inbreker toch binnen weten te komen, dan zal het alarmsysteem ze snel wegjagen. Het laatste wat een inbreker wilt is aandacht. Deze aandacht zal hij zeker krijgen wanneer er een luide sirene afgaat en een flitser die aan de buitenzijde van de woning is gemonteerd. Tegelijkertijd kunnen de alarmsystemen van tegenwoordig ook uitgebreid worden met een camera.

Met een camera kan de inbreker gefilmd worden. Zelfs een aantal seconde voordat het alarm afgaat kan het alarmsysteem de opname al vastleggen, en deze direct naar je doorsturen, waar je ook bent. Via het internet kun je eenvoudig de beelden ontvangen of je smartfoon. Via de smartfoon kun je ook controleren of thuis alles in orde is, en of er vreemde meldingen zijn geregistreerd.

Het Jablotron alarmsysteem is zelfs te combineren met smart home devices. Het kan dus ook de rolluiken automatisch naar beneden laten gaat, de lichten laten branden, de tuinsproeiers aan of uit zetten, en de thermostaat van de verwarming regelen, ook via de app. Ben je dus iets langer van huis dan verwacht, dan kun je ook op afstand de lampen aanzetten of de verwarming wat hoger of lager zetten. Een all-in-one oplossing dus.

 

Woonhuisbeveiliging is geen overbodige luxe

Sommige mensen denken dat woonhuisbeveiliging een overbodige luxe is, en de kans klein is dat zij getroffen worden door een inbraak, maar niets is minder waar. In Bilthoven vinden jaarlijks veel inbraken plaats, en niet alleen bij de dure huizen. Inbrekers zijn zowel overdag als ‘s-nachts actief in Bilthoven. Is de woonhuisbeveiliging niet op orde, dan zal de dief dat snel opmerken en een poging wagen. Dit kan al voorkomen worden door enkele eenvoudige beveiliging aanpassingen.

Een inbraak voorkomen is altijd het beste. Niets is zo vervelend wanneer iemand je huis overhoop heeft gehaald. Je wordt vaak niet alleen geconfronteerd met inbraakschade en een overhoop gehaald huis, maar ook met angst en de kennis dat een onbekende tussen je prive spullen heeft lopen snuffelen. Spullen met een emotionele waarde zijn nooit te vervangen.

Laat slotenmaker Bilthoven je huis dus beveiligen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op! Je zult in ieder geval een stuk lekkerder slapen wanneer je weet dat je huis in Bilthoven goed beveiligd is.

 

 

 

Plaats een reactie