Home » Een taxi service waar je U tegen zegt…

Een taxi service waar je U tegen zegt…

Sinds 1962 is Ambutax al een belangrijke speler in de transportwereld. De taxi service die Ambutax biedt lopen zeer uiteen, van zakelijk vervoer, tot aan medische logistiek, en van particulier vervoer, tot aan normale taxi ritten. Hierbij kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten rekenen om de uitstekende service van Ambutax.

 

Taxi voor zakelijk vervoer

taxi zakelijk vervoerGediplomeerde chauffeurs brengen personen van kleine en middelgrote bedrijven, in premium voertuigen naar hun bestemming. Het klantenbestand is zeer uiteenlopend waarbij een ding centraal staat, en dat is veilig en op tijd aankomen op de plaats van bestemming.

 

Medische logistiek

medische taxi transportAmbutax is dè transportservice voor diagnostisch materiaal van de huisarts naar het lab of andersom. Het is belangrijk dat medisch materiaal snel en vakkundig vervoerd wordt, en tegelijkertijd wordt gekoeld, om invloeden van buitenaf die het materiaal kunnen beïnvloeden, zo klein mogelijk te maken.

 

Taxi voor particulier vervoer

taxi serviceEen taxi biedt vaker een uitkomst dan je zult denken. Mensen bellen niet alleen de taxi voor naar schiphol, maar ook voor allerlei andere doeleinden. Stel dat je auto naar de garage toe moet, en de garage geen leenauto voor je heeft, dan is een taxi bellen vaak een goede oplossing. Ook wanneer je eigen auto startproblemen vertoont, maar je toch naar een afspraak moet dan biedt een taxidienst de uitkomst. Een afspraak kan een doktersafspraak zijn bijvoorbeeld, waar je beslist naar toe moet. Ook in een grote drukke stad waar parkeren altijd weer een probleem is, biedt een taxi de oplossing. Je stapt uit op de plek waar je moet zijn, en hebt geen omkijken naar parkeren.

 

Met de taxi naar schiphol

taxi naar schipholVeel mensen bellen een taxi om naar schiphol te gaan. Het grote voordeel is dat je niet op schiphol een parkeerplek moet regelen, en dat je niet nog een heel eind met de koffer moet slepen. De taxi zet je bij de vertrekhal af zodat het nog maar een klein stukje is naar de incheckbalie. Het geeft vooral veel rust wanneer je een taxi pakt. Vooral bij vakantie zijn veel mensen gestrest en op tijd komen, de weg vinden, en een parkeerplek vinden zijn grote obstakels. Wanneer je een taxi pakt dan begint je vakantie al bij jou voor de deur. Je stapt in en je vakantie kan daadwerkelijk beginnen. Bij terugkomst, wanneer je weer geland bent, dan bel je simpelweg weer een taxi die jou naar huis brengt. Ambutax is een taxi service die je hiervoor perfect voor kunt gebruiken. Zelfs met de Ambutax app kun je jouw eigen taxi regelen.

 

Ambutax app

Makkelijk en snel een taxi bestellen? Dat kan met de Ambutax app. De app is zowel voor Android telefoons in de Google Play – app store te downloaden, en voor iPhones in de App Store van Apple. Uiteraard kost de app jou helemaal niets. Ga hem beslist downloaden zodat je altijd de app bij de hand hebt voor wanneer het nodig is.

Plaats een reactie