Home » Vloer laten leggen

Vloer laten leggen

Wil je een vloer laten leggen en/of een vloer laten isoleren? Een tegelvloer,gietvloer of laminaatvloer behoren allemaal tot de mogelijkheid. Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat je vloer compleet afgewerkt wordt. Het verwijderen van je oude vloer, afvoeren en het opnieuw aanleggen van een vloer.

laminaat laten leggen

Voorbehandelen

Wanneer je een nieuwe vloer wilt moet de oude vloer eerst verwijderd worden. Alles moet afgevoerd worden zodat je niet met de troep blijft zitten. Met het voorbehandelen van de vloer kunnen we bijvoorbeeld de vloer schuren en/of coaten zodat er een goed hechtoppervlak ontstaat.

 

Vloerverwarming en isolatie

Niet alleen warmte isolatie is mogelijk maar ook geluidsisolatie. Wanneer je, je vloer gaat isoleren worden ook de stookkosten lager en je wooncomfort hoger. Het is dus energiezuiniger om je vloer te laten isoleren en je hebt lekkere warme voeten. Wist je dat je vloer een van de grootste warmteverliezende bronnen in huis is? Wanneer we het hebben over geluidsisolatie kun je loopgeluiden of andere geluiden die je ergeren verhelpen.

 

Laminaat

Wil je snel en vakkundig een laminaat vloer laten leggen? Dan moet je bij de vakmannen van Rudigro zijn. Niet alleen de laminaat vloer maar ook bijbehorende plinten kunnen geplaatst worden. Laminaat heb je in allerlei verschillende maten, soorten en patronen. Het natuurlijke effect van echt hout of steen kan zomaar gecreëerd worden in jouw huis. Laminaat kan gelegd worden in vele ruimtes in je huis zoals de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en keuken en is erg praktisch.

 

Gietvloeren

Gietvloeren worden steeds populairder. Het heeft een stoere, strakke, moderne look en biedt daarnaast een hoop voordelen. De vloeren zijn vloeistofdicht, duurzaam en goed bestand tegen slijtage. Wanneer je last hebt van huisstofmijt is de gietvloer een goede oplossing. Zowel nat als droog is de vloer prima te reinigen. Er zijn verschillende gietvloeren zoals polyurethaan en epoxy maar je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren, patronen en effecten. Het gieten van de vloer is een vak apart en kun je daarom het beste overlaten aan een vakman.

Plaats een reactie