Home » Irritaties in het huishouden en handige gadgets

Irritaties in het huishouden en handige gadgets

Wat zijn jouw irritaties in het huishouden? Moet jij je partner altijd achter zijn broek aan zitten? Of moet je voor de zoveelste keer je kinderen er aan herinneren niet de bal tegen de ramen te schieten? Dan zullen onderstaande punten je veel herkenning bieden.

De was

Het houd niet op, de bult was wordt maar groter en groter. Je hebt net de was gedaan en alles netjes gestreken en opgeruimd. Die wasmand is ein-de-lijk leeg maar binnen no-time is die weer gevuld. Je blijft bezig! Daar ga je weer, zet die wasmachine maar weer aan.

 

Dieren haren

Wellicht heb je 1 of meerdere huisdieren in huis en dan weet je hoe het is om elke dag overal haren aan te treffen. Dan springt de hond ook nog eens op je net schoongemaakte bank en je begint weer van voor af aan. De stofzuiger heeft bijna een prominente plek in je huis! Een robot stofzuiger is dan een zeer handige gadget in huis zodat jij niet continue met de stofzuiger achter je hond aan loopt.

 

Vieze ramen

Wanneer je kinderen hebt is dit ook een van de dagelijkse irritaties. Die vieze ramen! Heb je net je ramen keurig binnen en buiten geboend, komen de vriendjes van je kinderen spelen. ‘Niet met de bal in de buurt van de ramen komen’, roep je ze nog na. Voor je het weet hoor je een knal en ja hoor, daar staat weer een balafdruk op de ramen.

 

Vieze vaat

Je wilt je huis misschien niet vol hebben staan met allerlei apparaten. Een vaatwasser is dan een handige gad. De dag is amper begonnen en de vaat begint al te groeien.Kopje koffie of thee erbij, een bordje om je fruit te snijden en ga zo maar door. Voor je het weet ontstaat er een toren aan bordjes en kopjes op je aanrecht, HELP!

 

De tuin – laat het gras maaien door een robotmaaier

Een tuin heeft altijd onderhoud nodig. Groot of klein, weinig of veel beplanting je moet het bijhouden. Heb jij je vriend/man al herinnerd aan dat gras wat inmiddels 10cm hoog staat? Het bespaard je veel tijd en irritaties wanneer je een robot grasmaaier de taak laat volbrengen. De ideale gadget voor in de tuin! Het enige wat daarvoor nodig is, is een opgeladen accu en je kunt vervolgens wat anders gaan doen.

Er zijn zoals je ziet heel wat irritaties die jij kunt hebben in het huishouden. Sommige irritaties blijven en zullen niet snel verdwijnen. Een aantal irritaties kun je verhelpen door de aanschaf van bepaalde handige tools/gadgets in je huishouden.

Plaats een reactie