Home » Heuga of Desso tapijttegels kopen?

Heuga of Desso tapijttegels kopen?

Je bent van plan om je vloer eens even aan te pakken en bent tot de keuze gekomen om tapijttegels te gaan leggen. Al snel kom je erachter dat er wel heel veel verschillende tapijttegels zijn. Toch heb je een voorkeur gekregen voor de merken Desso en Heuga. Eén ding komt in ieder geval al met elkaar overeen. Deze twee merken bieden tapijttegels van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is dan alvast mooi meegenomen, toch? Hieronder lees je meer over de Heuga en Desso tapijttegels.

80 jaar kwaliteit

Desso staat voor kwaliteit. Desso tapijttegels kenmerken zich als tapijttegels met een lange levensduur. De tegels zijn geschikt voor in jouw woning, maar kun je ook prima leggen in kantoren, scholen, winkels en ga zo maar door. Een desso tapijttegel heeft een geluiddempende werking (wat weer fijn is als je onderburen hebt!). Daarnaast zijn ze ook nog eens warmte- en energiebesparend.

Duurzame vloerbedekking

Sinds 1956 levert Heuga duurzame vloerbedekking in de vorm van tapijttegels. Ook bij Heuga heb je de keuze uit veel verschillende tegels. De kans is groot dat er ook wat voor jou tussen zit. Heuga biedt innovatieve en praktische oplossingen. De producten van Heuga zijn van hoge kwaliteit. Heuga is één van de belangrijkste spelers op het gebied van duurzaamheid.

Koop bij Tapijttegelhandel

Ben je benieuwd waar je Desso of Heuga tapijttegels kunt kopen? Ga dan eens naar de website van Tapijttegelhandel. Tapijttegelhandel is een officiële tapijttegel partner van Desso en Heuga. Voor welke tapijttegels ga jij? Eén ding is zeker: er is genoeg aanbod op het internet end de kans is groot dat jij een tapijttegel vindt die ook echt bij jouw interieur past. Waar wacht je nog op? Bestel je nieuwe tapijttegels snel en ga lekker aan de slag in je woning. Natuurlijk kun je de tapijttegels ook door een ander laten leggen!

Plaats een reactie