Home » Betaal alleen voor Google stijgingen

Betaal alleen voor Google stijgingen

Veel bedrijven in Nederland doen aan online marketing en optimaliseren websites met als doel zo hoog mogelijk in Google komen. Ze proberen ervoor te zorgen dat jouw zoekwoorden gaan stijgen. Vaak beloven ze veel dingen, maar kunnen vaak jouw verwachtingen niet waarmaken. Dit is een veel gehoorde klacht die je hoort bij elk Full Service Internetbureau.

Je krijgt aanvragen binnen via de website, maar op een geven moment is de rek er uit. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je ranking is aan het dalen of je doelgroep zoekt op andere zoekwoorden. Je zit vast aan een contract waar je veel geld voor betaald, maar eigenlijk betaald dit zich niet terug.

In veel andere branches zie no cure no pay diensten, waarbij je alleen betaalt als er een geode dienst is gedaan. Op het gebied van zoekmachine optimalisatie heb je dit ook in de vorm van SEO No Cure No Pay. Bij deze dienst betaal je alleen voor behaalde zoekwoord stijgingen in zoekmachine Google.

Hoe gaat zo’n dienst in zijn werk?

Je geef het online marketing bureau de opdracht om een paar zoekwoorden te optimaliseren en zij bekijken of op de zoekwoorden zoekvolume opzit. Als dit erop zit bekijken zij welke url erop rankt en gaan vervolgens deze pagina optimaliseren. Meestal wordt er een maand aan de zoekwoorden gewerkt om vervolgens de resultaten te meten. Hebben de werkzaamheden effect gehad en zijn de zoekwoorden gestegen? Dan betaal je het bedrag dat vooraf is afgesproken. Zijn er geen stijgingen gerealiseerd, dan betaal je ook niks.

Plaats een reactie