Home » De beste autoveiling van Nederland

De beste autoveiling van Nederland

auto-veilenLaat je auto eenvoudig veilen zonder kosten te maken! Alleen de zon gaat gratis en voor niets op toch? Nou, ook je auto veilen kan tegenwoordig gratis! Eigenlijk is het de particulier die niets betaalt, want het autobedrijf welke de auto van je over koopt moet betalen voor de deelname aan de autoveiling. Er zijn al genoeg zaken in het leven die geld kosten en waarom zou je als verkoper willen betalen om iets te kunnen verkopen? Precies!

Auto veilen zonder kosten

beste-prijsBij het woord ‘veiling’ denk je meteen aan een normale veiling waarbij het hoogste bod geldt. Bij de autoveiling is dat net even anders. Je bent namelijk niet verplicht om je auto te verkopen. De veiling is namelijk vrijblijvend voor de aanbieder. Valt het bod je tegen dan hoef je natuurlijk niet akkoord te gaan met de verkoop. Jij bent en blijft de baas over je eigen auto. Klinkt het bod je wel interessant in de oren dan kun je beslissen om de auto daarvoor te verkopen. De bieder is dan verplicht om je auto tegen het voorgestelde bod van je over te kopen. Het bod dat je ontvangt is 3 dagen geldig. Dat betekent dat je binnen deze tijd het bod moet accepteren. Doe je dat niet, dan vervalt het bod automatisch en kun je geen aanspraak meer maken op het bod. Je zit dus ook nergens aan vast als je niet reageert, want het is geheel vrijblijvend en zonder kosten. In het hele veilingproces tot en met de eventuele verkoop van je auto, betaal je dus helemaal niets.

Ideaal wanneer je gewoon de veiling even wil testen en wilt zien wat jouw auto op zou brengen. De veiling duurt 24 uur, na die tijd ontvang je 1 bod en dat is het hoogste bod dat uit de veiling is gekomen. Daar kun je op reageren als je wilt.

Aanmelden is eenvoudig

aanmeldenVoor het aanmelden is niet veel nodig behalve wat gegevens van de auto waar het om gaat. Je vult het kenteken in en alle voertuiggegevens worden automatisch erbij gezocht. De volgende stap is het aangeven van de extra opties waarover de auto beschikt. Heb je bijvoorbeeld een airco, automatische ruitenwissers of andere gadgets aan boord? Vermeld deze dan. Ook een foto kan nooit kwaad, zeker niet wanneer er een beschadiging aan de auto is. Klik op de link boven aan met ‘auto veilen’ en je wordt naar de juiste website gebracht waar meer informatie staat over de autoveiling.

 

 

 

Plaats een reactie