Home » Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1

Meer, meer, meer, dat is de nieuwe slogan van Ziggo alles in 1Ziggo alles in 1. Wanneer je nu overstapt op een Alles-in-1 van Ziggo krijg je meer geboden dan je lief is. Je krijg bij het standaard pakket maar liefst 3 keer meer. Meer gratis series en films, meer gratis topsport en voor de zoveelste keer meer internetsnelheid. Je kunt wel alleen maar tijdelijk alle Ziggo alles in 1 pakketten de eerste zes maanden voor maar €34,95 per maand abonneren. De aanbieding is alleen maar in januari geldig.

Ziggo Alles in 1 Pakket

Wanneer je op zoek bent naar een goed Alles-in-1 pakket met snel internet, interactieve televisie en goedkoop bellen dan is een alles in 1 pakket van Ziggo zeer zeker de juiste keuze. Met Connect & Play haal je echt een uitstekend pakket in huis waarvan je geen spijt zult hebben. Met de installatie garantie die het bedrijf biedt installeer je alles in een handomdraai en zonder zorgen. Ziggo is namelijk niet niets voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot de beste internetprovider. Het bedrijf biedt een uitstekende service, ook al had het in het verleden met de overname van UPC met enkele problemen te kampen.

Ziggo alles in 1 abonnement

Bij Ziggo kun je uit drie verschillende abonnementen kiezen met daarbij weer verschillende opties. De pakketten die Ziggo nu aanbiedt heten Start, Complete en Max. Alle drie pakketten kosten de eerste 6 maanden maar €34,95 per maand. Na afloop van deze periode moet de consument per pakket de volledige prijs betalen. Voor Start is dat € 45,95, Complete € 59,95 en Max € 73,95 per maand. Bij deze drie pakketten speelt de internetsnelheid natuurlijk een grote rol. Ziggo Start met 40 Mbit/s, Ziggo Complete 120 Mbit/s en Ziggo Max zelfs 200 Mbit/s. In alle drie de pakketten is natuurlijk standaard WifiSpots inbegrepen. Wil je meer weten de extra mogelijkheden en opties, vergelijken dan hier de verschillende Ziggo alles in 1 abonnementen.

1 gedachte over “Ziggo alles in 1”

  1. Ziggo is nu volop op televisie aan het promoten. MEER MEER MEER heet de campagne. Alles-in-1 met meer gratis topsport, meer gratis films en series en standaard meer internetsnelheid zoals je al in het artikel hier aangeeft. Ze zullen wel moeten want glasvezel komt eraan en dat zullen ze flink merken. Glasvezel van KPN zal een hele grote concurrent worden van Ziggo en dat zullen ze van dag tot dag meer gaan merken. Dagelijks worden er meer en meer huishoudens aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ziggo zou er verstandig aan doen hun kabel eveneens over te zetten naar glasvezel anders gaat de toekomst zeer zeker somber uitzien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie