Home » Lastminute aanbiedingen

Lastminute aanbiedingen

Lastminutes goedkoop vinden is niet altijd even eenvoudig. Er is ontzettend veel aanbod van de verschillende touroperators en als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt kan het best lastig zijn om een goedkope lastminute te vinden. Het lastminute blog zoekt dagelijks naar de beste aanbiedingen van bekende en betrouwbare touroperators als TUI, Sunweb en Corendon en schotelt je elke dag een fantastische lastminute aanbieding voor.

In dit artikel beschrijven we een paar tips voor als je op zoek bent naar een heerlijke lastminute zonvakantie of wintersportreis.

Hoe zoek je goede en goedkope lastminutes?

  1. Boek niet te vroeg. Tenzij je een heel specifieke reisbestemming en hotel in gedachten hebt, vind je de allerscherpste last minutes nog altijd echt vlak voor vertrek.
  2. Kijk niet alleen naar prijs. Een veelgemaakte fout is om alleen naar de prijs te kijken. Toch is een goede lastminute meer dan alleen de prijs. Je wilt immers ook een beetje comfortabel op vakantie toch? Bij de geselecteerde lastminutes die we voor je uitzoeken nemen we behalve prijs ook de kwaliteit, comfort, faciliteiten en bestemming mee in het bepalen of een reis echt de moeite waard is.
  3. Let goed op de temperatuur. Er zijn spotgoedkope lastminutes te vinden in december naar bijvoorbeeld Turkije of Spanje, maar reken er wel op dat het ook daar dan niet echt geweldig weer is. Het is er natuurlijk een stuk warmer dan in Nederland, maar het is niet zo dat je er een heerlijke zonvakantie van kunt maken. Dan is bijvoorbeeld Curacao, de Kaapverdische eilanden of Gambia een veel betere optie omdat het juist daar in de winter echt lekker op vakantie gaan is. Eerder was Egypte ook een goede bestemming, maar gezien de situatie daar op het moment is het raadzaam een beetje voorzichtig te zijn voor je een vakantie boekt naar Egypte.
  4. Lees beoordelingen van klanten. Als je echt goed wilt weten of een aanbieding goedkoop is is het aan te raden goed te kijken naar wat anderen zeggen. Bij het kiezen van een zonvakantie is het zo dat je natuurlijk zelf bepaalde wensen hebt of dingen die speciaal voor jou heel belangrijk zijn. Het is dan goed om juist op de punten die voor jou belangrijk zijn goed te selecteren.

Lastminute bestemmingen 2016

Er zijn een aantal bestemmingen waar de grote touroperators zwaar op inzetten. Dit betekent over het algemeen meer concurrentie en dus lagere prijzen op de bestemming. Zo zijn bijvoorbeeld Gambia en Curacao momenteel hotspots voor aanbieders van reizen.

De beste tip!

Maar, verreweg de beste tip is om het lastminute blog te bezoeken en ons het werk te laten doen. Dagelijks vind je op ons blog een aantal top aanbiedingen die superscherp zijn. We bespreken daarbij de hotels en de kwaliteit ervan en zorgen dat je precies weet wat je gaat betalen.

Plaats een reactie