Home » Gemini sieraden kopen

Gemini sieraden kopen

Gemini is een merk sieraden dat niet veel soorten sieraden biedt, maar enkel armbanden. Het is niet zo dat ze dezelfde soort armbanden bieden als veel andere sieraad aanbieders. Ze hebben een heel eigen merk opgebouwd wat ervoor zorgt dat Gemini zeker niet mag worden vergeten als een armbanden merk. Het merk maakt gebruik van natuurstenen die uitsluitend hoge kwaliteit hebben. Het is van Gemini de bedoeling om ieder armband zo bijzonder mogelijk te maken zodat je het altijd bij je zult dragen.

Gemini maakt de armbanden uitsluitend door middel van ambachtelijk werk. Ze vinden kwaliteit erg belangrijk en zullen dan ook niet af stappen van het gebruik maken van handgemaakte armbanden.

De Gemini armbanden

Gemini biedt Boeddha armbanden die voor mensen bedoelt zijn die een bepaalde innerlijke kracht willen uitstralen en meer zen in het leven creëren. De Gemini armbanden worden veel gedragen door René van der Gijp van het voetbal programma Voetbal Inside (voorheen Voetbal International). Het zijn niet alleen mannen, maar ook vrouwen armbanden.

 

Hoe zien de armbanden eruit?

De armbanden zijn eigenlijk kraal armbanden. Maar dat klinkt erg kinderachtig, de armbanden van Gemini zijn verre van kinderachtig. Ze hebben een erg mooie en unieke uitstraling die veel mensen zullen aanspreken. Saai zijn ze zeer zeker niet want je kunt ze in enorm veel verschillende kleuren krijgen waardoor er altijd wel een geschikte Gemini armband tussen zit voor jouw.

 

De collectie

Gemini armbanden zijn in principe voor iedereen. Je kunt ze als man en vrouw dragen. Omdat de meeste merken de armbanden niet op die manier in de markt zetten heeft Gemini toch een heren en vrouwen scheiding gemaakt. Maar als je aan het kijken bent naar Gemini armbanden kun je gerust bij alle armbanden kijken en degene kiezen die je het mooist vindt. Bij de vrouwen armbanden zullen er wat meer fellere kleuren gebruikt zijn en bij de mannen wat meer zwart. Bovendien onderscheiden vrouwen en mannen Gemini armbanden zich doordat de mannen versie gemaakt is van leer en edelsteen en de vrouwen armbanden zijn wat fijner en met wat meer details.

Hoe duur zijn Gemini armbanden?

De armbanden zijn tussen de 20 en 50 euro.

Plaats een reactie