Home » Waar moet je op letten bij het kopen van een horloge

Waar moet je op letten bij het kopen van een horloge

Wanneer je op zoek gaat naar een horloge is het belangrijk dat je een doel voor ogen hebt. Wat voor horloge zoek je en bij welke gelegenheid moet dit horloge passen. Dat is belangrijk, omdat een horloge moet passen bij de gelegenheid en je outfit. Een horloge is namelijk vooral een verlengstuk van jouw stijl. We zien tegenwoordig maar al te vaak mensen die een pak dragen met daarbij een heel sportief horloge. Dat is een absolute no-go.

Een horloge dat jouw stijl verlengd

Een goed horloge verlengd dus de stijl van jouw outfit. Bij een zakelijke gelegenheid waarbij je een pak aan hebt kun je het beste kiezen voor een minimalistisch horloge van RVS of zilver. Heb je een sportieve outfit aan? Dan kies je voor een sportief horloge. Wanneer je hele felle kleuren aanhebt, dan is het juist weer mooi om een iets rustiger horloge uit te kiezen, dit breekt namelijk op een zeer prettige manier de drukte van je outfit.

Ga voor prijs/kwaliteit

Een horloge in de kast hebben liggen is natuurlijk niet voldoende. Zeker niet wanneer dit horloge moet aansluiten bij de rest van je outfit. Daarom kun je beter voor een iets goedkoper heren horloge gaan, dan voor duurdere. Dit zorgt ervoor dat je vaker kunt afwisselen en dat het horloge beter bij de rest van je outfit past.

Als cadeautje

Een horloge is natuurlijk een van de leukste en beste cadeautjes die je iemand kunt geven. Let bij het uitkiezen van een horloge als cadeau vooral op de dikte van de pols van de ontvanger. de klok van een horloge mag namelijk nooit breder zijn dan de pols van de drager. Wanneer dit wel zo is, ziet dat er zeer vreemd uit.

Succes!

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan de tips uit deze blog en dat dit je zoektocht naar een passend en prachtig horloge versneld.

Plaats een reactie