Home » APK Rijswijk

APK Rijswijk

Bij onze autoservice bent u aan het perfecte adres voor een APK Rijswijk. Wij bieden voordelige en betrouwbare keuringen aan u. Op die manier weet u zeker dat u goed zit bij onze vak garage. Eens in de zoveel tijd moet de auto er toch aan geloven. Hij moet door de keuring heen gehaald worden. Namelijk die van de algemeen periodieke keuring. Het is belangrijk voor een auto dat dit gebeurd. Wanneer dit niet gebeurd, loopt u risico op het verkrijgen van een boete. Tijdens deze keuring wordt de auto namelijk zo behandeld en bekeken alsof hij er anders niet mee door kan. Hij moet hier doorheen komen om de weg weer op te mogen. Er wordt namelijk gekeken of de auto nog aan de door de RDW gestelde eisen voldoet.

Verschillende auto’s bij APK Rijswijk

Het maakt bij APK Rijswijk niet uit welke auto u heeft. Het gaat er bij ons om dat u weer veilig weg kan rijden. U vindt dit terug in een rapport die iedere auto bezit of hij daadwerkelijk gekeurd moet worden en wanneer dit moet gebeuren. Wanneer u na die datum nog eens de weg op gaat met de auto bent u strafbaar. Voor u eigen bestwil is het ook handig om na deze datum niet meer de weg op te gaan. Deze grens is namelijk niet voor niets gesteld en daarom moeten we daar met zijn alle rekening mee houden.

Gedreven monteurs

De monteurs bij APK Rijswijk hebben maar 1 doel. Het verbeteren en veiliger maken van uw auto of ander motorvoertuig. Onze monteurs hebben naast deze drive ook een passende opleiding genoten die ervoor zorgt dat ze goed met uw auto overweg kunnen. Voor de veelgebruikte motoren kost een APK bij ons slechts €29,95. Dit is inclusief verschillende metingen zoals viergasmeting, roetmeting en RDW-afmeldingen.

Plaats een reactie