Home » Space scooter, de nieuwste zomer step

Space scooter, de nieuwste zomer step

De blauwe space scooter als blikvanger op straat

Space scooters, de hippe en bijna futurische steps waar tegenwoordig steeds meer kinderen op rondrijden. Zelfs Lionel Messi, niet echt een kind meer, heeft space scooters ontdekt en stept hierop rond. Space scooters zijn een soort steps maar het grote verschil met een gewone step zit hem in de aandrijving. Je kunt het ook aan het uiterlijk van de space scooter zien: ze hebben een andere vorm en er zit een ketting tussen het platform voor je voeten en het achterwiel. Hiermee wordt het wiel aangedreven.

Steppen of met beide voeten op het platform

Om de space scooter voort te bewegen kun je kiezen uit twee manieren. Je kunt gewoon steppen, zoals je met een standaard step zou doen. Je handen aan het stuur, je ene voet op het platform en de andere zet je af op de grond en zo duw je jezelf met step en al vooruit. De space scooter heeft echter ook een andere aandrijving voor het achterwiel. Dit gaat door middel van het op en neer bewegen van het platform waar je je voeten op zet. Door je voeten om en om naar beneden te duwen, gaat het platform op en neer. Hierdoor beweegt de ketting die vast zit aan het achterwiel. Zo kom je dus vooruit.

Waar zijn space scooters verkrijgbaar

Zowel in speelgoedwinkels als in een aantal online shops kun je space scooters aanschaffen. Een Space Scooter kan je op verschillende plaatsen bestellen. Hier betaal je een zeer scherpe prijs en bovendien geen verzendkosten. Ook worden ze snel geleverd, dus je hoeft niet lang te wachten tot je space scooter is bezorgd. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Bijvoorbeeld rood, oranje, wit, zwart en blauw. De blauwe space scooter heeft een bijzonder uiterlijk. Hij ziet er namelijk niet alleen heel hip uit, maar heeft ook een zeer stoere uitstraling omdat er rode details opzitten in de vorm van een soort vlam.

Voordelen van een space scooter

Space scooters hebben als groot voordeel dat ze verschillende manieren van aandrijven hebben. Dit maakt dat het niet saai wordt om erop rond te rijden. Ook zien ze er natuurlijk gaaf uit. Wat ook erg handig is aan space scooters is dat je ze kunt inklappen, waardoor het een kleiner pakketje wordt. ook kun je de space scooter meenemen in bijvoorbeeld een tas of achterin de auto of fietstas. Je begrijpt, space scooters zijn niet voor niets een toenemende rage onder de kinderen.

Plaats een reactie