Home » Energieprestatiecertificaat

Energieprestatiecertificaat

Wij doen voor veel verschillende bedrijven een Energieprestatiecertificaat keuring. Dit wordt ook wel eens een energielabel genoemd. Dit label is verplicht om te hebben voor uw bedrijf. Wanneer onze professionals een inspectie hebben gedaan bij uw bedrijf, zullen ze een oordeel vellen en krijgt u een Energie-Index waarde label. Afhankelijk van de waarde wordt hier een energielabel A, B, C, D, E, F, of G aan gehangen. Waarbij label A het best is en G het slechts. Hiermee bedoelen we dat een bedrijfspand met energielabel A het meest energiezuinig is en een bedrijfspand met label G het minst energiezuinig. In de toekomst wordt het verplicht voor bedrijven om minimaal label C te hebben. Dit geld echter alleen voor kantoren die groter zijn dan 100 m2.

Een duurzaam bedrijfspand met een hoog Energieprestatiecertificaat

U kunt bij ons gebruik maken van een dienst waarbij wij u advies geven over het verduurzamen van uw bedrijfspand. Op die manier krijgt u een beter Energieprestatiecertificaat. In principe wil ieder bedrijf dit wel. Dit gaat namelijk in de toekomst veel geld besparen op uw energierekening. Onze professionals geven onafhankelijk advies en helpen u bij het verbeteren van uw verbruik. Wilt u advies op maat, neem dan contact met ons op.

Maatwerkadvies

Bij het maatwerkadvies voor een Energieprestatiecertificaat vertellen we u eerst uw huidige energielabel en daarna geven we advies hoe u dit het best kunt verbeteren. Daarnaast kunnen we voor u aan de slag om deze ook echt te verbeteren. Wij houden rekening met alle mogelijkheden en kijken altijd naar het gebouw waar het om gaat.

Plaats een reactie