Home » 3 redenen om te kiezen voor goedkoop laminaat met houtprint

3 redenen om te kiezen voor goedkoop laminaat met houtprint

Jouw oude vloer kraakt, zit vol krassen en is eigenlijk toe aan vervanging. Je wilt weer een vloer uitkiezen die je woning de ‘finishing touch’ geeft. Een vloer waarbij het gehele gezin een goed gevoel bij krijgt. Een warme uitstraling creëren is het doel. Maar je wilt niet veel geld kwijt zijn aan een nieuwe vloer. Hier lees je waarom je dan vandaag nog moet kiezen voor goedkoop laminaat met een houtprint. Speciaal voor jou maar liefst 3 redenen!

De keuze is reuze!

De keuze voor een houten vloer is meestal beperkt. Bij laminaat heb je eindeloze mogelijkheden. Je kunt de laminaatvloer geheel naar eigen wens samenstellen. Het voordeel hiervan is dat je een vloer kiest waar je volledig achter staat. Je hebt dus geen spijt meer achteraf. Wanneer je de warme uitstraling wil van een ‘echte’ houten vloer, kies dan voor een fotoprint van hout. Ook hier zal tal van mogelijkheden te bedenken. Alle houtsoorten zijn tegenwoordig mogelijk!

Verschil met ‘echte’ houten vloer nauwelijks te zien

Je wilt graag de uitstraling van een houten vloer, maar niet de kosten ervan. Ga dan voor een laminaatvloer. Tegenwoordig zijn de vloeren niet van ‘echt’ hout te onderscheiden. De prints zijn van absolute topkwaliteit en dat is goed te zien. Je woning krijgt een fijne warme uitstraling zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen. Ook heb je geen vervelende geluiden. Zo kunnen de kinderen lekker spelen zonder dat je veel overlast ervaart.

Onderhoudsvriendelijker dan een houten vloer

Misschien wel het grootste voordeel van laminaat is de onderhoudsvriendelijkheid. Heb je geknoeid met eten of drinken? Je pakt een doekje en veegt het gemakkelijk schoon met water. Een kind kan de was doen! Krassen zijn ook verleden tijd. Laminaatvloeren hebben een hoge krasbestendigheid. Dit is ideaal bij bijvoorbeeld verjaardagen waar veel met de stoelen wordt geschoven. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over krassen op de vloer. Is dat niet een fijne gedachte?

Ben je de voordelen gaan inzien en wil je jouw woning ook voorzien van laminaat? Bij Quickfloors kun je altijd goedkoop laminaat kopen van de beste kwaliteit!

Plaats een reactie