Home » Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Er is niets irritanter en vervelender dan stinkende toiletten, vieze klaslokalen of vlekken in het tapijt. Bij Schoonmaakbedrijf Rotterdam snappen we dat deze bovenstaande punten tot veel irritatie kunnen leiden binnen een bedrijf. Stelt u eens voor dat u als instelling een klantendagen of avond organiseert en de bovenstaande dingen komen terug. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Geen klant zit te wachten op een vies bedrijf. Hij voelt zich hier ook niet serieus genomen. U kunt dit voorkomen met onze methode van schoonmaken. Wij hebben veel oog voor detail en werken zeer secuur. U hoeft dus geen lessen, ouderavonden en andere bijeenkomsten te houden in vieze kantoren of lokalen. Wij zeggen altijd maar zo: schoonmaken is schoonhouden.

Onderscheidend als schoonmaakbedrijf Rotterdam

Wij zijn een echt Schoonmaakbedrijf Rotterdam en daarbij hoort ook een echte Rotterdamse mentaliteit. We zijn meer dan een schoonmaakbedrijf. We onderscheiden ons graag van andere bedrijven en dat doen we op verschillende manieren. Zo bieden we onder andere: specialistische reiniging zoals gevelreiniging, maar ook glasbewassing en vloeronderhoud. Ook zetten we graag een contact persoon op u als klant. Op die manier weet die contactpersoon alles van uw bedrijf. Deze contactpersoon blijft uw bedrijf ook altijd schoonmaken. Voor vragen kunt u altijd bij deze persoon terecht. We hebben ook opgeleide medewerkers per branche. Daarnaast hebben we ook vervangende spoed service. Hierbij nemen we derden aan die voor u ook kunnen schoonmaken. Dus wanneer er iemand uitvalt bij ons kunt u altijd nog op ons rekenen.

Service tot in de puntjes

Wij leveren we bij Schoonmaakbedrijf Rotterdam graag service tot in de puntjes. Dit doen we door heldere communicatie en net even een stapje harder werken. Dit doen we doormiddel van kleine dingen als dispensers vervangen en niet volgens de aftekenlijst werken maar naar eigen inzicht schoonmaken. Op die manier houden we alles goed schoon.

 

Plaats een reactie