Home » Barista worden

Barista worden

Jij proeft het verschil tussen koffie en échte koffie en hebt altijd al gedroomd van een baan in de horeca. Daarnaast zou jij iedereen willen verbazen met jouw schenkfiguren. Het kan bijna niet missen, jij wilt vast en zeker barista worden! Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Barista Company is namelijk gespecialiseerd in het opleiden van barista’s.

Workshop of training voor barista worden

Bij ons kun je terecht voor een training in de vorm van een opfriscursus maar je kunt natuurlijk ook helemaal blanco bij ons instromen.

Wil jij thuis de show stelen of heb wil jij met vrienden een workshop volgen, dan ben je natuurlijk ook welkom.

Wij leren jou graag de fijne kneepjes van het vak en laten jou zien hoe je een echte koffie klaarmaakt. Wat is een espresso en hoe zorg je ervoor dat deze perfect wordt geserveerd?
Welke combinaties zijn nog meer mogelijk en hoe krijg je die mooie figuren in de schuimlaag. Wij leren het je allemaal. Uiteraard zijn er naast de startersworkshops ook trainingen voor gevorderden.
Tijdens deze training gaan we nog wat verder in op het bereiden van koffie.

Om aan een gevorderde cursus deel te nemen dient er al wel een goede basis gelegd te zijn. Je dient in ieder geval in staat te zijn om een goede espresso en micromelkschuim te maken.

 

Iedereen die het leuk vindt om te leren hoe je een goede kop koffmaie zet met professionele machines, is welkom. Onze gecertificeerde barista’s zullen jou de totale beleving geven en jou leren om deze beleving ook over te dragen aan de mensen waaraan jij de koffie zult gaan schenken.

Altijd al barista willen worden?

Kan jij niet wachten om te beginnen aan een cursus, een cursus te vervolgen of om gewoon eens een leuke middag met vrienden of vriendinnen te beleven? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Plaats een reactie