Home » Flexibele verplaatsbare wanden

Flexibele verplaatsbare wanden

Beschik jij over een grote kantoorruimte? Dan zal het vast gemakkelijk kunnen werken wanneer je van deze grote ruimte ook meerdere kleine werkplekken kunt maken. Met standaard kantoorwanden heb je hier een volledige verbouwing voor nodig. Zowel voor het plaatsen van de wanden als voor het slopen ervan. Met verplaatsbare wanden kan dit gelukkig wel.

 

Flexibiliteit

Verplaatsbare wanden zijn ontworpen voor elke ondernemer die zijn kantoorruimte naar eigen wens in wil delen, wat in een handomdraai veranderd kan worden. Het flexibele werken ten top met deze bewegende wanden. Stel dat je het kantoor voor een grote meeting even wat groter wilt maken, dan is dit met verplaatsbare wanden zo gebeurd. Met deze wanden kan je er dus makkelijk rekening houden met dit soort veranderingen, waarbij je op elk moment van de dag kunt schakelen. Van een grote ruimte, maar aparte kleine kantoortjes en andersom. Het bedrijfsleven is vandaag de dag zo in beweging, dat het kantoor van nu mee zal moeten gaan in deze beweging. De flexibele verplaatsbare wanden zijn natuurlijk een geweldige uitkomst.

 

Diverse soorten

De uitstraling van het bouw werkt als een visitekaartje naar klanten toe. Het is dus prettig als het bedrijfspand er verzorgd uit ziet en wellicht ook in de huisstijl van het bedrijf. Het zal klanten een eerste indruk geven van jouw producten of diensten. Je hebt maar één kans voor een eerste indruk, dus benut die goed. Voor verplaatsbare wanden zijn er verschillende opties mogelijk. Je kan kiezen voor de wanden die perfect bij jouw stijl passen, zodat het opgaat in het geheel van het bedrijf. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Monobloc
  • Gesloten
  • Glas
  • Brandwerend glas

Verplaatsbare wanden zijn tijdloos, duurzaam en eenvoudig opnieuw in te delen. Klinkt dit niet perfect?

 

Brakel Totaal Project

Wil jij zeker zijn van een betrouwbare leverancier die advies levert vooraf en levenslange service achteraf? Dan moet je bij Brakel Totaal Project zijn voor jouw verplaatsbare wanden.

Plaats een reactie