Home » Hoeveel kost een uitvaart voor je dierbare?

Hoeveel kost een uitvaart voor je dierbare?

Het is erg moeilijk dat als een dierbare is overleden dat je dan ook nog een uitvaart moet regelen voor deze persoon. Er zijn daarom verschillende dingen die je kan doen om deze tijd zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo zijn er verschillende mensen en organisaties die jou kunnen helpen met het regelen van de uitvaart. Het voordeel hiervan is dat zij een goed idee hebben van hoe alles geregeld moet worden en wat er allemaal moet gebeuren om het een waardig afscheid te laten worden. Een belangrijk aspect daarvan is dat de nabestaanden moeten weten hoeveel het kost om een uitvaart te realiseren.

Begrafenis of crematie zonder nabestaanden

Een overledene kan er voor kiezen om een begrafenis om een crematie zonder de nabestaanden te realiseren. Dit is dan natuurlijk goedkoper dan het organiseren van een uitvaart met nabestaanden. Het kan dus zo zijn dat als je een klein budget hebt dat nabestaanden niet bij de crematie of begrafenis kunnen zijn. Een begrafenis zonder nabestaanden kost €2975,- en een crematie zonder nabestaanden kost ook €2975,-. Het maakt dus verder niet zo heel veel uit of de overledene nou een crematie of begrafenis zonder nabestaanden wilt.

Begrafenis of crematie met nabestaanden

De meeste mensen zullen waarschijnlijk kiezen voor een begrafenis of crematie met nabestaanden. Dit scheelt niet zo heel veel qua prijs met een begrafenis of crematie zonder  nabestaanden. De prijs voor een begrafenis met nabestaanden is €3175,- en de crematie met nabestaanden kost hetzelfde. Een uitvaartorganisatie zoals Uitvaart Coöperatie kan je helpen met het realiseren van de wensen die je hebt. Als nabestaande hoef je je dan geen zorgen te maken over hoe je het allemaal gaat regelen.

Plaats een reactie