Home » Verloskundigen Katwijk: Helpen je graag!

Verloskundigen Katwijk: Helpen je graag!

De verloskundige is wel een van de belangrijkste personen tijdens jouw zwangerschap. Voor de bevalling zie je haar om de 3/4 weken en ze is er natuurlijk ook bij tijdens de bevalling zelf. Je bouwt een band met haar op. Het is daarom van belang dat je een verloskundige kiest waarmee je een klikt hebt. Hoe vind je nou een verloskundige met wie je een goede band hebt?

Wanneer je 6 weken zwanger bent kan je contact opnemen met een verloskundige. Via internet kan je veel verschillende verloskundige kiezen. Stel je woont in Katwijk. Dan kan je gewoon googelen naar: Verloskundigen Katwijk. Je komt dan meerdere resultaten tegen. Maak een afspraak met meerde verloskundigen. Katwijk is een plaatsje waar er meerdere gevestigd zijn, genoeg keuze dus!

Het eerste bezoek

Tijdens het eerste bezoek is het belangrijk dat je al jouw vragen stelt. Zet ze op papier, voordat je ze vergeet! Denk ook alvast na over je bevalling, hoeft nog niet in detail, maar dan kan je het in ieder geval alvast bespreken.

De verloskundige wilt ook veel over jou weten. Kijk tijdens gesprek of de klik er is. Spreek dit ook eerlijk uit, je ziet haar tenslotte nog erg vaak. Zonde als het dan niet zo erg klikt.

Tijdens jouw zwangerschap zal je ongeveer een keer in de 4 weken langs komen bij de verloskundige. Ze houdt de baby in de gaten en voelt aan de buik. De meeste verloskundige kijken ook hoe het met jou gaat. Hoe voel je je? Ben je klaar voor de zwangerschap? Een goede verloskundige zorgt ervoor dat met een goed gevoel richting het einde van de zwangerschap gaat.

De bevalling

Wanneer de weeën beginnen neem je contact op met de verloskundige. Ze zet alles klaar voor een eventuele thuisbevalling. Tijdens de bevalling ondersteund ze je en helpt ze je met het opvangen van een wee. Wanneer er complicaties optreden kan het zijn dat ze besluit dat je alsnog in het ziekenhuis moet bevallen.

Contact

Er zijn een hoop mogelijkheden op dit gebiedt. Een fijne verloskundige Katwijk vindt u tevens bij Puur verloskundigen. Kijk gerust op de website voor meer informatie: www.puurverloskunde.com

Plaats een reactie