Home » Hoveniers Zeist

Hoveniers Zeist

Goede Hoveniers Zeist hebben een juiste scholing gevolgd en hebben een enorme passie. Om een goede hovenier te worden, hoef je niet alleen het gras te kunnen maaien. Er komt veel kennis en passie om de hoek kijken. Een hovenier moet kennis hebben van planten in allerlei opzichten. Dit begint al bij het planten van de juiste planten op de juiste plek. Dit gaat vooral om de tijd van het snoeien in de tuin. Ook wanneer in het jaar welke planten het best geplant kunnen worden.

Onderhoudscontact bij Hoveniers Zeist

Wilt u dat uw tuin meerdere keren per jaar onderhouden wordt door de Hoveniers Zeist, dan kunt u kiezen voor een peridoek onderhoudscontact. Dit houdt in de onze hoveniers meerdere keren per jaar langkomen om uw tuin te onderhouden. Hier zitten verschillende voordelen aan verbonden. Zo krijgt u bijvoorbeeld een vaste hovenier aangesteld. Deze spreekt aan het begin van het jaar de planning met u door. Deze is dan geldig voor het hele jaar. Als u vragen heeft, kunt u deze altijd stellen aan uw vaste hovenier. Wij zijn gevestigd in Zeist en daar vandaan werken wij. Het is altijd mogelijk om hier even langs te komen voor eventuele vragen. De hovenier neemt heel graag het werk uit uw handen. Naast dat u een eigen hovenier aangesteld krijgt levert het meer op dan alleen deze voordelen. Het is namelijk zo dat deze hoveniers enorm veel tuinen hebben gezien, door hun ervaring in dit onderhoud. Zij kunnen dus de ideeën die zij hebben opgedaan uit de tuin weer uiten op uw tuin. U krijgt op die manier een tuin die niet met verschillende stijlen door elkaar hangt. Zo kunt u een eigen thema kiezen.

De tuin in vier seizoenen

U krijgt bij een onderhoudscontract ons exclusieve tuinblad zodat u kunt genieten van wat de Hoveniers Zeist allemaal voor u kunnen doen.

Plaats een reactie