Home » Meubel reinigen

Meubel reinigen

Meubel reinigen

Het meubel reinigen: iedere meubel op deze aardbol moet er vroeg of laat aan geloven. Het gemiddelde meubel wordt bijzonder intensief gebruikt waardoor er na verloop van tijd de onvermijdelijke vervuiling plaatsvindt. Vervuiling kan leiden tot schade, en dit is uiteraard het laatste wat u moet willen. Bij Schoonmaakservice R. de Jong beschikken we over veel ervaring en kennis op dit gebied, en we kunnen u garanderen dat uw meubel na onze werkzaamheden weer als nieuw is.

 

Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring in het vak en weten precies wat er moet gebeuren om op een professionele en snelle manier een meubel reinigen te laten plaatsvinden. Het is van levensbelang dat het meubel reinigen op een professionele wijze uitgevoerd wordt; als dit niet het geval is kan er onherstelbare schade worden veroorzaakt aan uw meubel. Wij steken veel passie in onze werkzaamheden, en iedere klant is bij ons welkom. Of u nu een privémeubel of een meubel op uw werk wilt laten reinigen: wij doen het met plezier.

 

Als u wilt dat wij uw meubel reinigen kunt u gerust een kijkje nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook te alen tijde contact met ons opnemen; tijdens een vrijblijvend gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u en uw meubel kunnen betekenen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zullen wij u altijd te woord staan.

 

Waarom uw meubel reinigen?

Schade is iets dat te allen tijde voorkomen moet worden. Intensieve reiniging is hier een van de meest effectieve en efficiënte methoden voor, en dankzij de sproei-extractie methode die wij hanteren is uw meubel binnen een zeer kort tijdsbestek weer als nieuw.

 

Wij kunnen uw meubel reinigen tegen een vriendelijk tarief. Wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact op.

Plaats een reactie