Home » SFP module

SFP module

Een belangrijk deel van uw glasvezel verbinding is de SFP module. Deze module kunt u zien als een verbindingsstuk tussen de switch en de glasvezelkabel. Deze module is verkrijgbaar voor verschillende afstanden, voor verschillende snelheden en voor meerdere soorten aansluitingen. Welke u nodig heeft voor uw razendsnelle verbinding hangt af van verschillende factoren. In het volgende stuk, leggen we uit welke dat zijn.

De geschikte SFP module

Welke SFP module moet u nu kiezen voor uw glasvezelverbinding? Dit is een lastige vraag die niet zomaar beantwoord kan worden. Hij is namelijk geschikt voor verschillende snelheden en voor meerdere soorten aansluitingen. Wanneer er wordt gekeken welke het beste bij u past, kijken we naar de verbinding die gekozen is. Ook kijken we naar de datasnelheid die de verbinding heeft. Vanaf nu wordt het een technisch verhaal. Er moet namelijk gekeken worden naar een single of een Multi-mode. Als u niet direct weet wat dit is, is dit niet erg. Wij regelen dit voor u. Wel moet u aan kunnen geven welke afstand u wilt overbruggen met uw verbinding. Dan kunnen wij inschatten welke wij moeten gebruiken. Zo zit het dat wanneer u een grote afstand moet overbruggen u beter kunt kiezen voor een single-mode verbinding. Deze schiet namelijk een lichtstraal door de kabel en daarmee bereikt hij erg veel. Wilt u een korte afstand overbruggen, maar moet deze wel snel zijn, kunt u beter voor een multi-mode gaan. De zorgt namelijk voor een grote bandbreedte en op zie manier is deze sneller op de korte afstanden.

Compleet aanbod

U kunt het complete aanbod van de SFP module bekijken op onze website. Ook hebben we de optie om te kiezen voor een + module voor de SFP. Deze kan wel 10 GB overdragen en een normale verbinding kan dit helaas niet. Neem contact op voor alle informatie.

Plaats een reactie