Home » Touringcar Rotterdam

Touringcar Rotterdam

Wilt u vanuit Rotterdam ergens anders heen binnen Europa? Denk er dan eens aan om een Touringcar Rotterdam te huren. Deze bussen gaan vanuit Rotterdam naar alle bestemmingen die u maar kunt bedenken. Met een gezellig chauffeur geniet u van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Onze grote bussen zorgen ervoor dat alles en iedereen meekunnen. We hebben speciale bussen met een lift in de touringcar. We bieden ook kleine bussen aan die speciaal geschikt is voor een kleinere groep mensen. Ook voor gezelschappen met grote stukken bagage kunt u bij ons terecht. We hebben daarvoor een grote bus met een enorme opslagruimte. We vervoeren bijvoorbeeld al jaren voor een orkest die overal in Europa optreedt.

Voor een excursie of lange vakantie gaat u naar Touringcar Rotterdam

Wij zijn u de perfecte partner als het gaat om lange vakanties of korte excursies. Kom eens kijken op onze website en ontdek de mogelijkheden als het gaat om Touringcar Rotterdam. Onze bussen zijn uitgerust met de beste faciliteiten. Hierbij moet u denken aan een toilet en luxe stoelen. Ook hebben we in iedere bus een goedwerkende airconditioning. Dit is vooral erg fijn wanneer u vervoert wordt naar het zuiden van Europa. Ook hebben we een CD speler in iedere bus. Een koelkast kunt u vinden in iedere bus zodat u uw drankjes lekker koud kunt hebben.

Ga met ons de weg op

Geef u over aan ons als vervoerspartner en ontdek de voordelen van fijn reizen. Bij Touringcar Rotterdam kunt u genieten van ontspannen reizen en daarmee genieten van de hele reis. Waar u ook heengaat. We gaan graag met u mee. We vervoeren regelmatig bussen vol met studenten en scholieren naar de leukste excursies. Ook doen we busreizen met ouderen die graag meer comfort willen hebben en verdienen tijdens hun reis.

 

 

Plaats een reactie