Home » Trouwen Krimpenerwaard

Trouwen Krimpenerwaard

Naast dat u bij ons uw feest kunt geven, kunt u ook officieel in het huwelijk treden! Trouwen Krimpenerwaard doet u dus bij ons! De gemeente heeft hun aangewezen als een officiële trouwlocatie.

 

Hoe ziet de officiële trouwdag eruit?

De rode loper, die wel 14 meter lang is, leggen we uit. Hierover loopt het bruidspaar naar onze huwelijkszetel. Bij de huwelijkszetel zal de ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijk voltrekken. Nadat het bruidspaar het jawoord heet gegeven, worden de kurken geknald en wordt er getoost. Dit moet natuurlijk uitbundig worden gevierd. Wanneer het bruidspaar alle felicitaties in ontvangst neemt, kan de bruidsstaart worden aangesneden.

Nu kan het feest echt beginnen!

 

Ziet u het al voor u? Het complete plaatje en allemaal op één locatie! Trouwen kan bij ons! Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten!

 

Trouwen Krimpenerwaard; onze zalen

U kunt bij ons kiezen uit twee verschillende zalen. De Ruiterzaal, die geschikt is voor wel 40 tot 225 gasten. En de Koetsierskamer, deze is geschikt voor 10 tot 85 personen. Beide zalen staan bekend om hun charme en klassieke uitstraling. De Koetsierskamer beschikt zelfs over een aangrenzend terras!

 

Trouwen Krimpenerwaard is een topkeuze omdat je trouwt op een van de mooiste plekken in Nederland. Het is een rustige gemeente die centraal gelegen ligt in het Groene Hart. Dit is echt de ideale plek om het jawoord te geven! De locatie ligt tussen Gouda, Utrecht en Rotterdam in en is daarom de geschikte plek.

 

Een persoonlijk gesprek

Wanneer u de keuze heeft genomen om te trouwen in de Krimpenerwaard, komt u eerst bij ons langs voor een persoonlijk gesprek. Wij doen dit graag, omdat geen enkel bruidspaar hetzelfde is. Zo weten wij precies wat uw wensen zijn en kunnen wij hierop inspelen.

 

Bent u geïnteresseerd in trouwen Krimpenerwaard? Neem dan snel contact met ons op!

 

 

Plaats een reactie