Home » Grappige ideetjes voor een leuke sfeer in huis

Grappige ideetjes voor een leuke sfeer in huis

Het leven is tegenwoordig duur genoeg, vaak blijft er nog net geld over voor de wekelijkse boodschappen en kleding voor je zoontje, dochter of man. Toch wil je natuurlijk ook weleens wat leuks doen aan de inrichting van je woning. Interieur artikelen zijn echter vrij duur en zijn lastig aan te kopen. Meestal heb je een aardige verhuiswagen nodig om een beetje een volledige inrichting te kopen. Er zijn echter tal van manieren waarop jij je inrichting leuker kunt maken zonder de hoofdprijs te betalen. in deze blog geef ik jou een aantal tips waarmee je voort een betaalbare prijs je inrichting van je woning net iets leuker en frisser kunt maken.

Kringloop

Veel mensen zien de kringloop als tweedehands troep. Toch kun je heel veel leuke dingen maken van artikelen die je bij de kringloop kunt vinden. Do it yourself dingen worden steeds populairder. Een kastje heb je al voor een paar tientjes en een pot verf voor vijf euro. Op die manier maak je in een mum van tijd van een oud kastje een toffe eye catchter in je woonkamer.

Koelkastmagneten

Ondanks dat ze koelkastmagneten heten, kun je deze magneten overal op plaatsen. Als er maar een magnetisch werkende ondergrond is. Zo heb je koelkastmagneten in allerlei soorten en maten en met verschillende afbeeldingen. Hierdoor kun je op een leuke manier je koelkast pimpen en er ook nog eens voor zorgen dat je het thema af en toe kunt afwisselen.

Heel veel plezier!

Ik wens jou ontzettend veel plezier bij het verfrissen van de inrichting van je woning. Met creativitiet kom je bij een kleine bestedingsruimte een heel eind en kun je dus echt leuke dingen doen voor een kleine prijs. Heb jij nog leuke tips die niet zoveel kosten? Laat dat dan weten in de reacties en help je mede creativilingen.

Plaats een reactie