Home » Brommer

Brommer

De brommer, veel mensen hebben er een of hebben er ooit wel een gehad. Het is een handig vervoersmiddel dat al jarenlang zeer populair is in Nederland en inmiddels nog steeds! Haast iedereen heeft er ooit weleens op gereden en is dan ook bekend met het fijne gevoel van rijden op een brommer.

Brommers worden vandaag de dag een stuk minder verkocht doordat ze in de jaren eigenlijk ruimte hebben gemaakt voor de scooter. De scooter is vooral van deze tijd en hierdoor ook ontzettend populair.

Toch zijn er veel mensen die een brommer nog steeds verkiezen boven de scooter. Dit heeft vaak meerdere reden, waaronder een aantal belangrijke zoals de prijs en zeker ook het feit dat er makkelijker zelf aan te sleutelen is dan aan een scooter.

Brommers worden dan ook nog steeds vrij regelmatig verkocht, hoewel er natuurlijk wel een stuk minder keuze is op dit gebied dan vroeger.

Het onderhouden van een brommer

Een 45 km/h brommer is meestal makkelijker te onderhouden dan een scooter, simpelweg doordat je zelf vrijwel overal bij kunt in tegenstelling tot scooters waar je vaak eerst alle kappen moet verwijderen om ergens bij te komen, met nog een keer het risico dat je de kappen uiteindelijk beschadigd wanneer je ze terugplaatst.

Hoewel ook de technologie van brommers flink vooruit is gegaan is het nog steeds redelijk goed te doen om eraan te sleutelen. Vooral wanneer je goed bekend met de technologie is dit goed te doen, zelfs bepaalden simpelere zaken die bij scooters haast onmogelijk zijn kun je bij een brommer wel gewoon zelf doen zoals bijvoorbeeld het vervangen van een band.

Het kopen van een brommer

Een brommer kopen is een heel ander verhaal. Dit lijkt namelijk vrij simpel en makkelijk, maar is dit zeker niet. Dit komt vooral doordat brommers in lang niet elke (scooter)zaak meer worden verkocht. De populariteit van scooters is namelijk zo enorm gestegen de afgelopen jaren, dat er steeds minder winkels zijn die nu nog een brommer verkopen.

Gelukkig zijn er nog wel enkele in Nederland en wanneer dit niet bij jou in de buurt is dan heb ik een goede website voor je namelijk: fastfuriousscooters.nl. Bij deze scooterzaak vind je ook een aantal leuke brommers voor een goede prijs!

Plaats een reactie